Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Prefectul Eugeniu Avram a inspectat bazele de deszăpezire din Livada şi Negreşti Oaş

vizita.deszapezirePrefectul Eugeniu Avram, având în vedere prognoza meteo pentru perioada imediat următoare, a inspectat astăzi, 25.11.2013, bazele de deszăpezire din Livada şi Negreşti Oaş.

Prefectul s-a interesat despre existenţa utilajelor şi starea de funcţionare a acestora, numărul lor şi, nu în ultimul rând, despre stocul existent la această dată de materiale antiderapante, în special sare şi nisip.

La districtul Livada, prefectul a constatat că din cele patru utilaje contractate pentru intervenţii, sunt în bază trei, echipate corespunzător, cu personal de deservire în măsură să intervină dacă se impune. În bază sunt de asemenea stocate 304 tone de sare şi urmează ca în cursul zilei de mâine să se aprovizioneze cu 50 de tone de nisip.

La districtul Negreşti Oaş, prefectul a constatat că din cele trei utilaje contractate, două sunt în bază, echipate corespunzător şi cu personal de deservire necesar.

În cele două locaţii din zonă, respectiv Negreşti Oaş, sunt depozitate 117,2 tone de sare şi 51,2 tone de nisip, iar la Huta, 48,8 tone de nisip şi 170,6 tone de sare. Cantitatea de nisip şi sare cu care s-au aprovizionat cele două districte este în limitele prevăzute de graficul stabilit la nivel naţional.

În urma inspecţiei, prefectul a convocat o şedinţă la sediul Primăriei Negreşti Oaş cu primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, conducerea Poliţiei locale şi şeful districtului Negreşti Oaş, având ca temă măsurile ce se impun pentru gestionarea şi intervenţia ca urmare a situaţiilor de urgenţă ce ar putea să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.