Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

A fost pornit iluminatul de Sărbători (FOTO)

iluminat-sarbatori-satu-mare-(32)Primarul Dorel Coica  împreună cu mai mulți copii au pornit în această seară iluminatul ornamental cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Zeci de copii au venit cu părinți și bunici să ia parte la acest moment mult așteptat.

Nerăbdători, copiii s-au adunat în jurul bradului din Piața Libertății, din fața hotelului Dacia pentru a asista la momentul în care s-a pornit iluminatul de Sărbători. Primarul Dorel Coica a apăsat pe butonul de pornire împreuna cu zecile de copiii.
Alături de primar au participat viceprimarul Radu Roca, preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, etc.
Copii s-au pozat lângă renii de sub brad şi au primit dulciuri de la primarul Dorel Coica.
Ornamentele cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2013 sunt amplasate la intersecţia Crinul, intersecţia Burdea, intersecţia I.C. Brătianu, V. Lucaciu, podurile Golescu și Decebal, intersecţia Rodnei, Bariţiu, intersecţia Ganea – Bârgăului, P-ţa Libertăţii, B-dul I.C. Brătianu.

Totodată sunt amplasați 8 brazi în Micro 16, Micro 15, Micro 17, Carpați II, Solidarității, 14 Mai, Sătmărel și Piața Libertății.

Executantul lucrării este S.C Ilnic Electric SRL din Merişor, judeţul Maramureş iar valoarea lucrării a fost de 270.000 lei + TVA.

 

17 comentarii

 1. marele maestru international Răspunde

  felicitari pt primar,e chiar frumos orasul

 2. satmarean Răspunde

  Da renii aia is in arest preventiv de-s pusi dupa gard? Iar ala care a avut ideea de a infige bradul direct in asfalt…

 3. Serban Marian Răspunde

  foarte frumos…

 4. fanica Răspunde

  Cred ca orice om normal s-ar bucura sa aiba in oras scoli moderne ,spitale curate parcuri ingrijite,drumuri practicabile ,piete utilate ,parcari suficiente nu pimar populist care toaca 500000 de lei pe festivitati si lumini care intr-o luna se sting si raman tot gopi in asfalt,mizerie pe strazi in cartiere,sobolani in spitale ,iar Careiul ne depasesete incet dar sigur,pacat de bani aruncati pe geam cand multi dintre noi nu au ce pune pe masa

 5. fifica Răspunde

  Da cu cei din cartiere ce aveti de an de an le aruncati cate un brad pirpiriu si atat ei nu platesc taxe si inpozite d-le primar care esti , nu am vazut un copil sarac la deschidere numai copii ai sefilor de la primarie ,rusine

 6. Suta Sonia Răspunde

  Foarte frumos, superb…Sarbatori fericite!!!

 7. fanica Răspunde

  Mare maestru national ,local de cartier care poare este un parazit ce nu face nimic toata ziua,dar ii sugeram lui Coi ca&com,sa-l ia de consolier ca pe langa acele curve din cabinet, platite de noi satmarenii mai incape si el,poate ii sugereaza sa-siscimbe jegul ala de geaca ,ca bani are cu carul de la stat

 8. Adriansm Răspunde

  Mai bine porniți ceva investiții, dragi conducători! Ne-am săturat de atâtea prostii de campanie eftină marca USL, vrem rezultate!

 9. unu Răspunde

  de asta avem nevoie de primar sa taie panglicile sa apese pe buton ca sa fie aplaudat si fotografiat ne-am saturat de prostiile astea treceti la fapte ca in campanii electorale ne-ati promis destule pana acum nimic important daca nici acum cand aveti majoritate la conducerea tarii nu faceti nimic pt satu mare atunci cand???????

 10. Vasile Simoneac Răspunde

  frumos oras orasul meu satu mare

 11. Vasile Simoneac Răspunde

  frumos oras orasul meu satu mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.