Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Și-a bătut soția până a ajuns în comă. Acesta a decedat la spital

terapie intensivaO femeie de 45 de ani, din Satu Mare, agresată de soţul său, a ajuns la spital cu grave leziuni la cap. A fost transportată ulterior la Spitalul Judeţean Baia Mare, însă femeia a decedat.

          Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au preluat ancheta în acest caz şi l-au reţinut pe sătmăreanul de 48 de ani, Nicolae B., suspectat de comiterea infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că la începutul acestei săptămâni, în cursul nopţii de luni spre marţi, între cei doi soţi a intervenit un conflict, suspectul, pe fondul consumului de alcool, lovindu-şi cu pumnii soţia.

 În urma agresiunii femeia a căzut în faţa scărilor din locuinţă şi s-a lovit la cap, ajungând la spital în comă. A fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare, însă leziunile suferite au fost de o asemenea gravitate încât după numai două zile femeia a decedat.

Iniţial, suspectul s-a sustras urmăririi penale, însă acesta a fost depistat şi reţinut joi dimineaţa de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind încarcerat în Arestul Inspectoratului. În cursul zilei de azi, 22 noiembrie a.c., Nicolae B. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Sursa: Poliţia Satu Mare 

6 comentarii

  1. Nelu Gardos Răspunde

    UN NEMERNIC CA EL SA STEA TOATA VIATA IN PUSCARIE

  2. gheorghe Răspunde

    Satu-Mare.Ziare.com
    Schimba orasul

    Actualitate
    Business
    Sport
    Life Show
    Ziare si Reviste

    Satu-Mare >stiri Actualitate
    Scandal monstru provocat de clanul tiganesc Bacsku

    Dupa ce l-au amenintat cu un cutit si au incercat sa-i dea in cap cu o coada de topor, patronul firmei Big Security i-a lasat lati pe principalii membri ai clanului care face legea in Solidaritatii
    Membrii clanului tiganesc Bacsku au provocat, in noaptea de vineri spre sambata, un scandal la un bar situat pe strada George Calinescu. Inarmati cu un cutit si cu o coada de topor, membrii clanului au incercat sa-l agreseze pe patronul firmei de securitate care asigura paza localului. Spre ghinionul lor, patronul firmei de securitate i-a “dovedit” pe tiganii scandalagii. Protagonistii incaierarii au ajuns la sectia de Urgente a Spitalului Judetean. In urma investigatiilor politistilor, seful clanului, Nicolae B., a fost sanctionat cu o amenda de 600 lei

  3. gheorghe Răspunde

    Vroiam sa va spun ca este acelasi om daca il putem numi asa care impreuna cu clanul lui au avut si au impresia ca toata lumea e a lor.

  4. tigareta Răspunde

    Este acelasi derbedeu ce conduce inca traficantii de tigari din piata somes.Poate politia va ancheta legaturile mofiote a acestui jegos cu unii executori si politisti.

  5. Attila Hajdu Răspunde

    Dumnezeu este şi are grijă şi de el,nu a uitat câte prostii a făcut,oameni a lăsat pe stradă. s.m.d.

  6. hour hands Răspunde

    see here for the greatest minute hands available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.