Ultima actualizare: azi, 09:33

Sport

Sorana Cârstea a fost premiată de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica

sorana carsteaTenismena româncă Sorana Cârstea s-a aflat în aceste zile la Satu Mare cu scopul de a promova tenisul, dar în special sportul, în rândul tinerilor. Ocupanta locului 22 în ierarhia WTA a jucat miercuri seara, în sala Ady Endre, tenis cu câţiva tineri sătmăreni practicanți ai acestui sport iar joi dimineață a fost premiată în cadrul unei conferințe de presă de către primarul municipiului, Dorel Coica.

Primarul Dorel Coica a declarat că a stabilit împreună cu tenismena Sorana Cârstea ca în viitorul apropiat să pună bazele unui turneu de tenis la Satu Mare, fără a se oferi pentru moment alte detalii. Apoi primarul i-a acordat sportivei o diplomă de excelență precum și un ghid turistic al Sătmarului.

Sunt foarte fericită să fiu pentru prima oară la Satu Mare. Din  punctul meu de vedere a fost un succes ceea ce s-a întâmplat în sala Ady Endre și sper să devină o tradiție. Am văzut câțiva copilași talentați și am simțit că unii au acel ceva care trebuie. Tenisul feminin este în ascensiune în acest moment în România, eu am terminat pe locul 22 iar Simona Halep pe 11. Lumea nu își dă seama ce înseamnă să pornești dintr-o țară în care nimeni nu îți acordă nici un sprijin și să reușești singur”, a declarat după conferința de presă, Sorana Cârstea.

Soarana Cârstea are 23 de ani și este originară din Târgoviște. În acest moment se află pe locul 22 în ierahia celor mai bune tenismene din lume. Are 500 de meciuri în carieră dintre care 297 au fost câștigate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.