Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

U. Craiova – Olimpia 1 – 1

Craiova---OlimpiaOlimpia Satu Mare a disputat sâmbătă prima partidă a returului Ligii a II –a la fotbal, în compania formației FC Universitatea Craiova. Sătmărenii au reușit să smulgă un punct pe final de meci.

Gazdele de la Craiova au dominat prima parte a jocului, Bălan fiind cel care a pus în pericol de câteva ori poarta apărată de Miron. La pauză scorul a rămas intact, 0 –0.

În partea a doua a partidei, după încercările eșuate a lui Zsiga și Lemac, oltenii au deschis scorul în minutul 57, prin Stoianof care a înscris de la 5 metri după centrarea primită de la Buslu. Ocaziile pentru Craiova nu au încetat să apară, iar în minutul 82, au înscris al doilea gol, însă spre norocul „galben – albaștrilor” golul a fost anulat, centralul a indicat fault în atac.

Elevii lui Tiberiu Csik nu s-au lăsat învinși, iar în minutul 91 Ene a restabilit egalitatea printr-o lovitură de cap, după o centrare din corner și astfel, Olimpia a obținut 1 punct în urma acestei partide.

„Când dai gol în ultimele minute și reușești să scoți un punct ești fericit. Au avut ei ocazii mai multe, dar băieții noștri au avut o atitudine jos pălăria”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia: Miron – Muntean, Ene, Balau, Iuhaş (cpt.) – Gavrilescu, Villand, Fl. Muresan (68 Feier), Zsiga (68 Draoș)– Bujor, Lemac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.