Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Bogdan Bratiș a intrat în Galele live X Factor (VIDEO)

bogdan bratis x factorSătmăreanul Bogdan Bratiș, elev la Colegiul Național Doamna Stanca Satu Mare a reușit să treacă de bootcamp și s-a calificat în Galele live X Factor.

De când se ştie vrea să cânte! Se visează cu ochii deschişi în faţa a milioane de fani. Dar hai să-l aducem puţin cu picioarele pe pământ, scrie Antena 1.
Înaintează foarte hotărât către juriu. “Acum e pentru prima dată când nu mai am atât de multe emoţii, mă simt cel mai bine”, le spune Bogdanel, cu un zâmbet larg pe buze. A venit să-i impresioneze nu doar cu vocea, ci şi cu talentul de a se acompania singur la pian. “Ai grijă, că te aruncăm în lac! AI GRIJĂ!”, glumeşte Bittman.
Bogdan are undă verde la cântat. Speră că melodia celor de la Take That, “Rule de world” să-l trimită în Gale. “Mie mi-a plăcut. E carismatic, e genul care cred că ar putea să aibă foarte mare succes la fete”. Ar putea… dar nu are, Simona! “O să ai prietenă după cântecul asta”, îl asigură juratul X Factor.
Poate că la capitolul fete mai are de învăţat, dar cu vocea stă bine. Pe Bittman îl deranjează un sigur lucru: “Îmi transmiţi, aşa, că ţi-e cam indiferent dacă treci sau nu treci”. “De emoţii”, spune tânărul. “Îmi cânţi de parcă concursul ăsta, pentru tine, nu are mare importanţă”. Bogdan cade în plasă şi dă să plece. Holograful îl întoarce din drum. Pentru că a uitat ceva. Ce putea să uite? Locul său în Galele Live!
Bogdanel a trecut mai departe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.