Ultima actualizare: azi, 20:52
Locale

Un sătmărean a ameninţat din nou că se aruncă de pe podul Golescu

pod-golescu-alarma-sinucidere-(6)Un bărbat a ameninţat în această seară să se arunce de pe podul Golescu din cauza “sistemului”, el fiind cunoscut reprezentanţilor instituţiilor deoarece a mai făcut acest lucru de câteva ori. 

Bărbatul are 46 de ani, nu lucrează nicăieri, trecătorii alertând autorităţile când l-au văzut şezând pe conducta de gaze naturale de pe marginea podului Golescu.
Gestul bărbatului a adus la fața locului echipaje de pompieri, polițiști, paramedicii SMURD, jandarmi și echipa de salvamontiști. Echipajul ISU a fost pregătit să intervină, având și o barcă de salvare.
Bărbatul s-a arătat nemulțumit de “sistem”, supărat pe viață și de aceea a decis să recurgă la acest gest.

După ce a vorbit la telefon, un pompier a reuşit să-l convingă să renunţe la idee, astfel că a fost preluat medicii de pe ambulanţă şi dus la Psihiatrie.

 

4 comentarii

 1. Benedek Attila Răspunde

  frati mei cine vrea sa arunca la somes sa deie drumu nu nu ma sa prefaca bn o facut ca o dus la pshiatrie ca oameni astea nu i normale

 2. ardelean Răspunde

  “După ce a vorbit la telefon, un pompieri a reuşit să-l convingă…”

  Draga moscraciun…. “un pompieri…”, “doi pompieri…”. De ce te miri atunci de dl. Benedek? El macar, si-a scris numele si prenumele cu litere mari, asa cum le sade bine unor substantive proprii.

 3. Nicolae Veres Răspunde

  trebuie sa se intervina , nici o probema in acest sens….oricum intr-un final o sa-i reuseasca…si din greseala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.