Ultima actualizare: azi, 10:25
Locale

Bazar organizat de Asociaţia ACT4U

actiunea bazarAsociaţia ACT 4U începe sărbătorile de iarnă prin implicarea tinerilor sătmăreni în acţiuni caritabile menite să aducă un dram de fericire  celor aflaţi în dificultate.

Tinerii voluntari vor organiza astăzi, 19 decembrie, la sediul asociaţiei, b-dul Vasile Lucaciu nr. 8, de la ora 17.00, un bazar la  care oricine poate să doneze obiecte, haine, lucruri care nu le mai sunt utile, dar în stare bună. Întreaga acţiune are o cauza nobilă, toate materialele vor fi adunate de voluntari şi dăruite  mai apoi unor familii nevoiaşe care se vor bucura de gestul fiecăruia dintre noi în data de 20 decembrie.

Tinerii au pregătit şi o surpriză sătmarenilor pentru a le  aduce zâmbetul pe buze în preajma Sărbătorilor de Crăciun printr-o acţiune de ,, împărţit zâmbete’’ce se va derula în perioada 20-22 decembrie 2013.

Ultima acţiune ACT4U  avea loc în 23 decembrie când Azilul de Bătrâni din Satu Mare va fi colindat de vocile inocente ale voluntarilor ACT4U.

Un comentariu

  1. Corina Pop Răspunde

    Felicitări pentru inițiativă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
A început hrănirea păsărilor pe timp de iarnă, în Grădina Romei

Personalul Societății Carpatine Ardelene – Satu Mare a început hrănirea de iarnă în hrănitoarea din Grădina Romei. Hrănitoarea de păsări...

Închide