Ultima actualizare: azi, 11:38
Publicitate

Concert Florian Acoustic, sâmbătă în Backdoor Pub

afis backdoorSâmbătă, 7 decembrie, începând cu ora 22:00, trupa sătmăreană Florian Acoustic va susține un concert în Backdoor Pub Satu Mare.

Trupa Florian Acoustic este cunoscută atât în județul Satu Mare cât și în afara lui datorită membrilor: Florian Opre Zazula, participant la concursurile naționale X Factor și Vocea României, Gabi Csele, profesor de chitară și directorul Școlii de muzică Net Music School din Satu Mare și Laszlo Sallai, profesor de chitară la Școala de Arte Satu Mare, considerat unul dintre cei mai buni profesori de chitară din țară.

Concertul de sâmbătă seara va aduce sătmărenilor un repertoriu cu hituri rock ale anilor ’80-’90 chiar 2000 (Whitesnake, Bruce Dickinson, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Skid Row, Bon Jovi, Survivor, Pink, Shinedown, Kansas, U2, Metallica, Queen, etc.), totul prelucrat într-o manieră acustică.

La concertul Florian Acoustic din Backdoor Pub, situat pe b-dul Vasile Lucaciu colț cu Tudor Vladimirescu), intrarea este liberă!

Florian Acoustic 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
PrimaGym: Masajul suedez, benefic pentru creșterea nivelului de oxigenare al sângelui

La centrul Primagym, Nagy Aliz, maseuză tehnică cu o experiență de 5 ani, oferă sătmărenilor mai multe tipuri de masaj...

Închide