Ultima actualizare: azi, 08:24
DRM
Locale

Conducerea Casei Judeţene de Pensii, apreciată de toate asociaţiile de vârstnici

eugenia-sabou-(9)Directoarea Casei Judeţene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabou, şi-a prezentat astăzi activitatea pe acest an, toate asociaţiile de vârstnici din judeţ având doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Eugenia Sabou a spus că în acest an, eforturile instituţiei s-au îndreptat spre perfecţionarea angajaţilor, implementarea unui sistem informatic complet integrat care să permită verificarea informaţiilor online. Până acum 200 de sătmăreni au depus cereri şi îşi pot verifica online nivelul de cotizare la pensii începând cu anul 2001. Cei care doresc să afle aceste informaţii de pe site-ul Casei de Pensii trebuie să se prezinte cu o copie pe buletin la sediul instituţiei, urmând să primească un cont online.

Conform evidenţelor, în luna decembrie la nivel de judeţ există 82.698 de pensionari din care 19.702 sunt pe caz de boală. În acest an au fost soluţionate 9643 de cereri privind stabilirea drepturilor de pensie sau modificarea acestora.

De asemenea, în acest an au fost acordate 3.936 bilete de tratament.

Eugenia Sabou a spus că activitatea instituţiei este apreciată ca fiind una bună.

eugenia-sabou-(12)

Prezenţi la bilanţ, reprezentanţii mai multor asociaţii de pensionari şi vârstnici i-au mulţumit directoarei Eugenia Sabou pentru colaborarea din acest an, afirmând că a încercat de fiecare dată să le rezolve problemele.

2 comentarii

 1. gogonea Răspunde

  ma trompetista batrna ai adunat niste amici care au primit cadou de la tine bilete de pensionari pentru oase la apa calda ei si cunoscutii, da nu spui nimic de flagrantul cu mita la doctorita cu pensii medicale, sau miliardu cu registru de casa, altu si ar fi dat demisia, haoasca !

 2. adam Răspunde

  da de evike sora lui jenoke de carei nimika????? la udmr nu trbe respectate legile din romania????
  cine pune la loc miliardu?????
  politia ce face????
  deia vrea tulipanii sa vina napoi la judet ca sa fie mai multe evike care sa aduce bani la ei…..daca era de la usl infractorul aici mare urlet era….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Liderii PDL: Parlamentarii USL de Satu Mare s-au evaporat, şi-au pus traista-n băţ sau au plecat cu capra!

Deputatul Andreea Paul, alături de preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan şi secretarul general, Sorin Ghilea, au făcut, astăzi, într-o...

Închide