Ultima actualizare: azi, 08:47

Publicitate

Cum petreci de Anul Nou la APARTAMENT vs CASĂ?

Anul nou bate la ușă! Mai sunt doar câteva zile până când 2014 își va intra în drepturi și te va găsi tot în vechiul tău apartament. Însă, îți va oferi și șansa de a face câteva schimbări importante în viața ta, cum ar fi să îți îndeplinești visul de a te muta la casă.

Petrecerea de Anul Nou reprezintă un moment important pentru tine, însă anul acesta ai vrea să petreci trecerea dintre ani în intimitatea căminului tău alături de familie și de prietenii apropiați. Așa că te gândești cum ar fi să organizezi o petrecere chiar în apartamentul tău. Și nu, nu te gândești să organizezi o simplă cină, ci o petrecere în adevăratul sens al cuvântului.

Îți suni toți prietenii pentru a-i invita la petrecerea ta iar ei acceptă cu zâmbetul pe buze bucuroși că nu mai sunt nevoiți și de această dată să își pună casa la bătaie.

Începe aventura!
Daca nu știai, organizarea unei petreceri în apartament este o adevărată aventura spre deosebire de organizarea unei petreceri de Anul Nou într-o casă spațioasă.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi în fiecare dintre aceste cazuri:

Nu-i așa că anul viitor nu ai vrea să treci din nou prin aceeași experiență?

Anul viitor te poți bucura de o petrecere în adevăratul sens al cuvântului pe care să o organizezi în casa ta. Pentru că Davilas îți oferă șansa de a-ți schimba apartamentul pe o casă, prețurile începând de la 39.000 de euro. Mai mult decât atât, vei primi și o Dacia Duster cadou, dacă te numeri printre primii zece clienți. Promoția este limitată așa că grăbește-te.

Cristian Budău Boloban

www.davilasconstruct.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.