Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

Consilierul judeţean Ştefan Kaiser, declarat incompatibil

kaiser stefanConsilierul județean Ştefan Kaiser a fost declarat imcompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, pe motiv că firma pe care o deţine ar fi avut contract cu o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean.

“În perioada exercitării mandatului de Consilier județean în cadrul C.J. Satu Mare, a încheiat 3 contracte de furnizare de produse, prin care S.C. NEPTUN COMPANY S.R.L. (societate în cadrul căreia acesta deține funcția de administrator și calitatea de asociat unic) a fost promovată în cadrul Camerei Agricole Județene Satu Mare (instituție cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Județean Satu Mare)”, a precizat ANI.
Potrivit declaraţiei de avere, Ştefan Keiser are oatru terenuri de circa 15 ha în total, trei terenuri intravilane, un apartament, o casă de locuit şi una de vacanţă.
În cursul anului trecut a obţinut venituri de 7.680 de lei, angajat la o firmă şi 6.570 lei indemnizaţia de consilier judeţean. Soţia sa, angajată la firma Neptun Company, a obţinut un salariu anual de 7.680 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.