Ultima actualizare: azi, 16:06
Locale

Pensionarii peste 70 de ani au gratuitate pe autobuze

sedinta Consiliul Local (9)Consiliul Local al municipiului Satu Mare a votat în şedinţa de astăzi proiectul privind acordarea de abonamente gratuite de călătorie pe autobuzele Transurban.

Proiectul a fost susţinut de consilierii USL şi PDL, în vreme ce consilierii UDMR au votat împotrivă, motivând că proiectul nu este bine fundamentat, nu există un calcul făcut şi nu se ştie nici numărul estimativ de posibili beneficiari.

Consilierul Masculic Csaba a spus că Transurbanul primeşte subvenţie de peste 4 milioane de lei pe an şi încă nu a primit un plan de creştere a veniturilor sau scăderea cheltuielilor. El a precizat că UDMR doreşte acordarea acestei facilităţi, dar nu în forma prezentată.

Viceprimarul Marcela Papici a precizat că sumele pentru acoperirea acestor facilităţi vor fi suportate din subvenţia acordată anual, precizând că vor scădea cheltuielile la Transurban.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Da pensionarii sub 70 de ani cu ce is mai rai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cosmin Raţiu: „Îmi cer public scuze dacă l-am jignit vreodată pe d-l primar”

Consilierul PDL Cosmin Raţiu şi-a cerut public scuze dacă l-a jignit vreodată pe primarul Dorel Coica. Raţiu a spus la...

Închide