Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Consilierul lui Băsescu, Daniel Funeriu, a venit să-i instruiască pe membrii PMP Satu Mare

Daniel Funeriu, Laura Bota, Romeo Pop (2)Daniel Funeriu, consilierul preşedintelui Traian Băsescu a avut astăzi o întâlnire cu conducerea PMP Satu Mare, transmiţând mai multe mesaje. Acesta a susţinut şi o conferinţă de presă alături de preşedintele PMP Satu Mare, Laura Bota şi de preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară Satu Mare, Romeo Pop.

În cuvântul său, Laura Bota a criticat politica guvernului în domeniul sanitar, arătând că există o lipsă cronică a investiţiilor şi oamenii sunt prost plătiţi.

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, a făcut o trecere în revistă a politicii naţionale, subliniind importanţa noului drum al Moldovei, către Uniunea Europeană.

Acesta a declarat că pe ordinea de zi a întâlnirii cu membrii PMP Satu Mare figurează mai multe subiecte, cum ar fi adoptarea bugetului, starea sistemului de educaţie dar şi teme politice precum poziţionarea noului partid.

“Undeva în jur de 3.000 de copii din judeţul Satu Mare nu şi-au mai primit banii de navetă de o perioadă foarte lungă de timp. Am fost în Bistriţa ieri, sunt 3094 care din octombrie 2012 n-au mai primit bani de navetă”, a declarat Funeriu.

El a ţinut să precizeze că „nici în cea mai grea perioadă a crizei guvernul Boc nu a întârziat o singură zi decontul navetei pentru elevi”. În opinia sa, din cauza faptului că „banii se duc către baronii PSD în loc să meargă la copii”, sunt zeci de mii de copii la nivel naţional care riscă să abandoneze şcoala.

În ce privește situația politică, Funeriu este de părere că dreapta politică se va putea unifica doar atunci când toate partidele îşi vor asuma proiectul șefului statului.

Funeriu a criticat și noua taxă anunțată de guvern, cea pe domeniile din online.

Să pună taxă şi pe like-urile de pe facebook”, a punctat Funeriu.

5 comentarii

  1. Nadia Răspunde

    Funeriu este un psihopat, nu stiu cum de e ala consilier prezidential!

  2. vasile Răspunde

    nici să prezinte un discurs nu ştie, atunci ce instrueşte? poate îl pregăteşte oral pe d-na preşedinte dr.laura bota?

  3. LATratURI Răspunde

    Hoiturile politicii romanesti, dejectii ale unui sistem bolnav, oameni fara rusine….daca vedeti ca opinia publica spune ca sinteti niste hoti depravati de ce o tot mai ascundeti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.