Ultima actualizare: azi, 10:08

Sport

CSM Satu Mare câștigă ultimul meci de acasă din 2013 (FOTO)

CSM Satu Mare-rapid Bucuresti (5)Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare a câștigat ultima partidă disputată pe teren propriu în anul 2013 în fața formației Rapid București, scor 73 – 64 (19 – 20, 17 – 16, 28 – 15, 9 – 13). Rapidul a arătat că nu a venit la plimbare la Satu Mare.

Deși a ajuns la Satu Mare în ziua meciului la ora 11.00, iar partida a început la 13.00, Rapidul a prestat o primă repriză bună în care a surprins în mod evident gazdele. CSM-ul a reușit să treacă la conducerea partidei abia în repriza secundă după o primă parte ezitantă.

Dacă ne uităm pe istoric, de fiecare dată Rapidul ne-a creat probleme însă până la urmă am câștigat. Vreau să subliniez că singurul aspect pozitiv al meciului de astăzi este victoria. M-aș opri aici pentru că cu toții trebuie să ne uităm în oglindă după acest meci, de la mine începând și până la toate jucătoarele, pentru că dacă jucăm așa, în retur nu avem nici o șansă să ne atingem obiectivele. E bine că am câștigat și că probabil vom termina turul pe locul 6 dar pentru meciul de astăzi nu avem nici o scuză”, a declarat după meci antrenorul CSM-ului, Peter Eleș.

Pentru CSM au marcat: A. Orosz 15 p, B. Voica 5 p, M. Ivan 5 p, R. Laza 11 p, J. Hope 9 p, T. Wampler 23 p, C. Cuțas 5 p. Cea mai bună marcatoare a Rapidului a fost F. Diaconu cu 26 de puncte.

Sâmbătă 14 decembrie, CSM Satu Mare întâlnește în deplasare ICIM Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.