Ultima actualizare: azi, 13:07
Publicitate

GAL Sud-Vest Satu Mare: Ultima sesiune de depunere a proiectelor pe măsura 312, prin Programul LEADER

Gal Sud-Vest Satu MareAsociaţia Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare (Gal Sud-Vest Satu Mare) deschide în perioada 23 decembrie 2013 – 23 ianuarie 2014 a șasea sesiune pentru depunerea proiectelor aferente Măsurii 312 „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi”.

Fondurile nerambursabile disponibile în această sesiune, pentru finanțarea proiectelor, sunt de 86.731 de euro.

Totodată, pe pagina de internet a Gal Sud-Vest Satu Mare (www.galsudvestsatumare.ro) şi pe site-ul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (www.apdrp.ro) a fost publicată ultima variantă a Ghidului Solicitantului, aplicabilă pentru depunerea proiectelor din această sesiune. Solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 312 din PNDR, cu menţiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi implementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acţiune Locală Sud-Vest Satu Mare.

Verificarea conformităţii şi eligibilităţii cererii de finanţare sunt realizate de către experţii GAL, iar selecţia proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecţie format din 7 membri.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menţionate în Ghidul Solicitantului cu menţiunea că solicitanţii ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcţii şi/sau montaj sunt obligaţi să ataşeze la Cererea de Finanţare şi Proiectul Tehnic.

Atentie! De la data de 13 decembrie 2013 se aplică versiunea XI a PNDR 2007 – 2013. Conform noilor prevederi ale PNDR, în cazul în care proiectele depuse pe Măsura 312 prevăd achiziţia de utilaje agricole, intensitatea ajutorului public va fi cea aplicabilă pentru investiţiile realizate prin Măsura 121, intensitatea aplicabilă fiind majorată conform prevederilor fişei tehnice a Măsurii 121 pentru fiecare tip de beneficiar.

Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal Sud-Vest Satu Mare situat în localitatea Petrești, str. Principală nr. 1, judeţul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-14:00. Termenul limită al depunerii cererilor de proiecte pentru această sesiune este 23 ianuarie 2014, ora 14:00.

Mai multe informaţii se pot solicita la Asociaţia Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare, tel/fax: 0261.820.050, [email protected], [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Publicitate
UDMR Satu Mare vă urează un Crăciun Binecuvântat!

În prag de sărbători, cu pace, lumină și căldură în suflet, UDMR Satu Mare vă dorește să aveți parte de...

Închide