Ultima actualizare: azi, 21:52
Locale

UPDATE: Tânărul care l-a ucis cu maşina pe biciclistul din Halmeu s-a predat Poliţiei

accident noapteaUPDATE: Şoferul care l-a ucis cu maşina pe biciclistul din Halmeu şi a fugit de la locul faptei s-a predat astăzi Poliţiei.

Însoţit de avocat, acesta s-a prezentat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, fiind reţinut pe loc pentru 24 de ore.

 

Ora 12:00 – Sâmbătă, 14 decembrie a.c., la Halmeu, un biciclist a fost accidentat mortal de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul evenimentului rutier fără încuviinţarea Poliţiei. În mai puţin de 24 de ore de la producerea accidentului, poliţiştii Serviciului Rutier şi cei ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Livada l-au identificat pe conducătorul auto care a încercat să se sustragă răspunderii penale, găsind şi autoturismul avariat, ascuns de şofer.

          Iniţial, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au găsit maşina avariată, ascunsă într-o anexă a unei case din Porumbeşti. Autoturismul avea demontate plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi avea capota, pavilionul, parbrizul şi bara de protecţie avariate. Mai mult, elementele găsite în urma cercetării efectuate la locul accidentului au corespuns cu cele ce lipseau de pe autoturism, maşina fiind ridicată în vederea examinării criminalistice.

          Ulterior, pornind de la indiciile rezultate în urma activităţilor criminalistice şi de la informaţiile rezultate din ancheta poliţiştilor rurali şi rutieri, s-a ajuns şi la persoana ce a condus autoturismul şi a accidentat mortal un biciclist, abandonându-l pe şosea. Vasile P., de 24 de ani, din Halmeu, continuă însă să se sustragă răspunderii penale, în acest moment suspectul fiind dispărut de la domiciliu.

          Poliţiştii sătmăreni, care sunt în alertă din momentul producerii accidentului mortal, îl caută în continuare pe bărbatul suspectat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.