Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Primarul Dorel Coica mulţumeşte sătmărenilor pentru participarea la Ziua Naţională a României

ziua-nationala-(158)Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel transmite mulţumiri echipei sale care alături de echipa Consiliului Judeţean au organizat evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României; viceprimarului Radu Roca şi consilierilor Natalia Covaci, Adriana Balaj, Fulga Aştilean.

Edilul şef mulţumeşte în mod special artistului Petrică Mureşan cel care a fost responsabil cu programul artistic de la scena din P-ţa 25 Octombrie.

Primarul mulţumeşte în acelaşi timp tuturor cetăţenilor care au participat la Ziua Naţională a României, instituţiilor de pază şi ordine: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care au fost la datorie în această perioadă şi au vegheat la bunul mers al evenimentelor.

Primarul Dorel Coica lansează pe această cale invitaţia tuturor părinţilor şi copiilor de a participa la deschiderea ,,Orăşelului copiilor” care va avea loc joi, 5 decembrie începând cu ora 16.30 în parcul situat în faţa Muzeului Judeţean.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

Un comentariu

  1. Satmarenii vor Mc Donalds Răspunde

    vrem McDonald`s In Satu Mare !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.