Ultima actualizare: azi, 18:18
Locale

Prins în timp de încerca să fure bani dintr-un bancomat

bancomatUn tânăr de 20 ani a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt  calificat. Acesta intenţiona să sustragă bani dintr-un ATM situat pe raza municipiului Carei prin montarea unei plăci metalice prevăzută cu bandă adezivă.

Tânărul în cauză a fost surprins la data de 24.12.2013, ora 15,50 de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Carei în apropierea unui bancomat. Speriat, acesta a încercat să fugă şi a aruncat din buzunar banda metalică prevăzută cu bandă adezivă. Ulterior, a fost prins şi identificat, stabilindu-se faptul că în urmă cu 10 zile, folosind aceeaşi metodă, Cristi  B., de 20 ani, din comuna Moftin, a încercat să sustragă bani dintr-un bancomat de pe raza municipiului Carei, faptă rămasă cu autor neidentificat.

Tânărul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei şi Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă, însă propunerea nu a fost însuşită, urmând ca cercetările să fie continuate cu autorul în stare de libertate.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Şase accidente în Satu Mare de Crăciun

Șase accidente soldate cu mai mulți răniți și pagube materiale au avut loc în ajunul și în priam zi a...

Închide