Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

PSD Satu Mare organizează spectacolul ”Darurile Moșului”, la Filarmonica Dinu Lipatti

darurile mosuluiIn data de 3 decembrie, de la ora 17:00, la Filarmonica de Stat Dinu Lipatti, Organizatia Judeteana a PSD Satu Mare organizeaza spectacolul ”Darurile Mosului”.

La eveniment sunt asteptati la intalnirea cu mosul, toti copii din municipiu si din judetul Satu Mare.

In cadrul spectacolului vor canta artisti locali si judeteni, printre care Petrica Muresan, Ansamblul Cununita Nazdravana, Ansamblul de copii Sanzienele din Negresti Oas, grupurile folk Azur si Miraj din Tasnad, Tincuta Fernea, Varga Rafaelo, Giorgiana Avornicitii, iar demonstratiile de dans modern vor fi oferite  de Kiss Bertalan si Ilies Dalma.

Pentru ca în data de 3 decembrie se marcheaza si ziua persoanelor cu dizabilitati,  PSD Satu Mare va  fi alaturi de copiii cu handicap din centrele de plasament, iar in cadrul unui moment festiv, vor colinda un grup de fete de la Casa de tip familial Alexandra din Amati, iar Gabriela, din Centrul de Ingrijire si Asistenta “O viata noua” din Satu Mare, va canta la pian alaturi de cateva doamne din acest centru.

Momentul culminant al spectacolului va fi Mos Craciun, care a acceptat invitatia de a veni la inceputul acestei luni la PSD, pentru a le oferi copiilor daruri minunate.

Presedintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, invita toti copiii din municipiu si din judet, la ”Darurile Mosului”.

Un comentariu

  1. doda maria anita Răspunde

    este ceva frumos sa sr ofere daruri la copiii dar si la cei saraci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.