Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Tânără accidentată pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului

trecere pietoniÎn cursul zilei de luni, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi, după ora 19.00, de personalul medical al secţiei Urgenţe că la spital s-a prezentat o tânără de 25 de ani care a fost victima unui accident  de circulaţie.

Din ancheta derulată de poliţiştii rutieri a rezultat că accidentul s-a produs în cursul dimineţii, la puţin timp după ora 08.00. Victima, Adriana L., traversa strada pe culoarea verde a semaforului, când a fost accidentată uşor de autoturismul condus de Daniela R., de 49 de ani. La respectivul moment, după o înţelegere prealabilă cu victima, conducătoarea auto, constatând că femeia nu a fost rănită grav, a părăsit locul accidentului, fără a mai sesiza Poliţia.

În cursul serii însă, tânăra de 25 de ani s-a deplasat la spital pentru mai multe investigaţii medicale, acuzând dureri.

Astfel,  conducătoarea auto implicată în accident este acum anchetată şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Pornind de la acest caz concret şi având în vedere şi alte evenimente rutiere produse în ultima perioadă, în care conducătorii auto au părăsit locul accidentului, recomandăm şoferilor să sesizeze de îndată Poliţia în cazul în care sunt implicaţi în accidente soldate cu victime. Astfel, vor putea fi efectuate cu celeritate toate procedurile impuse într-o atare situaţie, inclusiv investigaţiile medicale, neputând interveni aspecte neprevăzute, ce pot atrage şi o altă încadrare juridică, mult mai gravă, a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.