Ultima actualizare: azi, 13:24
Horoscop

Ce vestesc astrele pentru Pataki Csaba şi Radu Roca

pataki csabaCe vestesc astrele politicienilor din Satu Mare? Cum va arăta anul 2014 pentru ei? Astrologii spun că 2014 va fi un al spiritualității, al întoarcerii către propriul suflet și al unei legături speciale cu Dumnezeu. Răspunsurile le-am găsit în cartea bestseller internațional al Georgiei Nicols, ”Tu și viitorul tău”. Totuși, pentru România, se anunță un an electoral, cu alegeri europarlamentare și  prezidențiale. Ne-am gândit să ne documentăm mai atent în lucrările de specialitate a renumiți astrologi internaționali, pentru a vedea previziunile astrale și influența planetelor asupra zodiilor. Astfel, vedem împreună ce prevăd astrologii în 2014, pentru câteva personaje publice ale județului nostru, ale căror decizii ne influențează și nouă, viața de zi cu zi.

Rămâne ca timpul să demonstreze dacă previziunile astrologilor se vor adeveri.

 

Pataki Csaba (19 iulie  – zodia Rac) – senator, președinte UDMR Satu Mare

Radu Roca (15 iulie – zodia Rac) – viceprimarul municipiului Satu Mare

 

Începând cu 2003 s-au reinventat. Acum se află foarte aproape de sfârșitul procesului de reinventare.  Ceea ce se întâmplă acum are rolul de a-i cizela și rafina felul în care vorbesc, gândesc, comunică și îi ascultă pe ceilalți. Pentru atingerea acestui scop, viața îi va arunca într-un mediu total diferit. Fără îndoială, sunt încă într-un proces de transformare.

Între timp, popularitatea lor este în creștere, toți vor să-i vadă. Pentru a-și satisface dorința de comunicare, ei se vor înscrie în cluburi, cursuri și diverse asociații. Vor stabili o legătură cu o latură mai profundă a sinelui.

Anul 2014 are o situație specială: Jupiter se află în semnul lor, promițând deschideri și oportunități. Însă, trebuie să aibă în vedere că Jupiter nu este în largul lui, așa că își poate arăta și laturile negative: exces, exagerare, supraevaluarea resurselor, ignorarea riscurilor, orgoliu, autosuficiență. Sub influența lui Jupiter distonant, există riscul să se implice în situații care îi depășesc.
Și încă un detaliu: Jupiter crește pofta de mâncare și poate aduna kilograme excedentare.
Anul 2014 are un potențial sentimental considerabil pentru ei. Numai că iubirile din acest an nu sunt senine și lipsite de griji, ci pătimașe, frământate, conflictuale.
În primele două luni din 2014, sensibilitatea emoțională este crescută și percepțiile sunt foarte subiective.
Visele, ideile și conexiunile personale vor fi extrem de valoroase pentru ei la începutul acestui an. Au multe idei pe care trebuie să le pună în ordine, iar prietenii îi pot ajuta. Câteva dintre acestea li se pot părea foarte importante, în timp ce altele mai puțin, însă nu este bine să renunțe la niciuna dintre ele. Mai mult, încrederea în sine se va dezlănțui din nou și va atinge punctul maxim spre sfârșitul verii. Trebuie să țină capul sus și să nu lase nici cele mai mici indicii să treacă de ei.

Anul 2014 are puternice semnificații spirituale. Încrederea în propriile forțe și echilibrul său vor crește. Trebuie să accepte ceea ce le iese în cale și vor putea împlini așteptările celorlalți. De fapt, vor străluci!

4 comentarii

  1. cineva Răspunde

    EU ZIC CA ANUL 2014 O SA LE ADUCA MULTI BANII DEGEABA

  2. cineva Răspunde

    uitate mah la el ce fata de nevinovat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.