Ultima actualizare: azi, 08:19
Locale

Consilierii au votat bugetul municipiului Satu Mare

Consiliul Local (6)Consiliul Local a aprobat în şedinţa de astăzi bugetul municipiului Satu Mare pentru 2014, cu o singură abţinere.

Chiar dacă se anunţa o şedinţă furtunoasă, după ce consilierii UDMR au transmis presei o serie propuneri de modificare a bugetului întocmit de executiv, proiectul a fost aprobat cu o singură abţinere, cea a consilierului Butka Gergo, acesta nefiind de acord cu achiziţionarea patinoarului de 100.000 de euro. În cuvântul său, Butka a spus că lipsesc banii promişi de la Bucureşti, afirmând ironic că nici sfinţii protectori „nu au dat randament”.

De altfel şi consilierul PDL Cosmin Raţiu a solicitat conducerii Primăriei să aloce mai mulţi bani pentru sistemul de educaţie şi să reducă din sărbători, schimbând mai multe replici cu primarul Dorel Coica.

Consiliul Local (13)

Bugetul pentru anul în curs a fost votat la nivelul sumei de  245.736.123 lei, din care: 197.917.394 lei la secţiunea de funcţionare şi 47.818.729 lei la secţiunea de dezvoltare.

Bugetul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Satu Mare

10 comentarii

 1. Daniel Răspunde

  Daca asta e prioritatea orasului, un patinoar de 100 de mii de euro, atunci inseamna ca stam bine la alte capitole, avem malluri, avem ANL-uri, avem de toate, ne mai trebuie si asta si locomotiva, adica distractie distractie. S-a mai votat ceva ce nimeni nu a remarcat, a fost un proiect prin care primaria a cumparat cladirea din curtea scolii generale Brancoveanu din spatele Romtelecom, cu vreo 96.000 dolari adica peste 75.000 euro, pe motiv ca decat sa plateasca chirie, mai bine o cumpara. Oameni buni, astia isi bat joc de noi pe banii publici!

 2. oare e corect ? Răspunde

  ! ? Şedinţă la ACAS : consilierii “obligati” de Prefectura sa aprobe bugetul pe 2014

  Consilierii locali din Acas s-au reunit în şedinţă ordinară,azi 31.01.2014.
  Principalul punct de pe ordinea de zi a şedinţei de azi a Consiliului Local a fost aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli a comunei Acas pentru anul 2014.

  Aleşii locali au solicitat amânarea dezbaterii proiectului privind bugetul pe 2014, în condiţiile în care nu exista avizul comisiei de specialitate.

  Primarul s-a “enervat”, si ca sa-i disciplineze a pus mana pe telefon si a sunat “Prefectura” care …. a dat ordinul : VOTATI !!!!

  ( la intocmirea pr. verbal de sedinta s-a refuzat sa se consemneze cele de mai sus. Motivul ? Nu “da bine ” si s-ar putea ca adevaratii profesionisti din Prefectura sa anuleze Hotararea ! SIC !

  E bine ?
  E rau ?
  Oare s-a procedat corect ?

 3. csm Răspunde

  Zece miliarde plus 25 de la judet, olimpia ar trebui sa fie in prima divizie. Aproape un milion de euro pentru ce? Un raport al clubului pe anul trecut cand vedem? Un BVC? Furati fratilor in draci.

 4. Recviem Marioara Muraresc Răspunde

  Prea multi bani la Olimpia! REPARATI NAIBII drumurile mai bine! PSD ii oribul! Vedeti voi la alegeri!

 5. satmareanca Răspunde

  COIca Dorel Costel:-sunt un mare PAPAGAL
  W.C (betiv notoriu) :-sunt un domn PAPAGAL.

 6. fraier votant din tribuna Răspunde

  se aude ca dna umbla pe la `MECIURILE OLIMPIEI` HMM,vom continua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.