Ultima actualizare: azi, 18:09

 

Locale

Prefectura Satu Mare a soluţionat peste 2.000 de petiţii în 2013

bilant Prefectura Satu Mare (3)Instituţia Prefectului şi-a prezentat astăzi bilanţul activităţii pe anul trecut, prefectul Eugeniu Avram fiind lăudat de participanţi pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi a modului în care s-a implicat în problemele ivite.

Prezenţi la bilanţ, deputatul Octavian Petric, primarul Dorel Coica şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, au avut doar cuvinte de laudă la adresa prefectului, spunând despre acesta că a fost echilibrat pe parcursul anului trecut.

Prefectul Eugeniu Avram a spus că raportul său nu putea fi unul pozitiv dacă nu ar fi colaborat atât de bine cu toate instituţiile din administraţia judeţeană.

Potrivit bilanţului, anul trecut au fost verificate 26.998 de hotărâri şi dispoziţii adoptate de consiliile locale sau ale primarilor din judeţ. Din cele 3.358 de hotărâri de consilii locale 42 au fost supuse procedurii prealabile iar cinci au fost atacate în Contencios Administrativ.

În cursul anului, din totalul de 618 petenţi, 443  au fost primiţi în audienţă de către conducerea  instituţiei, 127 au fost consiliaţi de către personalul din cadrul structurii de relaţii cu publicul şi 48 au fost îndrumaţi către alte instituţii sau  structuri MAI pentru competentă soluţionare.

Pe parcursul anului au fost înregistrate un număr de 2.021 petiţii, semnatarii sesizând probleme în următoarele domenii:

  – aplicarea legilor proprietăţii – 54,80%

  – probleme sociale – 26,40%

  – probleme edilitar – gospodăreşti – 8,40%

  – reclamaţii  împotriva  administraţiei publice locale şi/sau  a serviciilor  publice deconcentrate  – 4,20%

 –  alte probleme – 6,20%.

20 comentarii

 1. Sc Anda Srl Răspunde

  Felicitari pt Subprefect si a soluționat si el vreo 30 proiecte cu fonduri europene prin firma lui pentru primarii PNL si nu numai, in rest activitate zero barat .Banii se împart cu Stef si Silaghi.

 2. flacara violeta Răspunde

  Au solutionat pe naiba!Sunt sigur ca sunt minciuni,sunt doar statistici pentru presa! Sa fie prezentate in presa(dar in cea adevarata, care in SM nu exista) doar cateva cazuri solutionate, sa le stim si noi cititorii!Ce cazuri au fost? Fond funciar,abuzuri ale actualilor si fostilor primari,coruptie? Sau probleme ale asistatilor sociali(saracilor si rromilor)ca doar de acolo vin voturile? Eu nu cred ca au fost solutionate nici 10%din ceea ce s-a spus!

 3. om di palat Răspunde

  domnul subprefect ara doua amante,pe nume adina si iustina,ultimei i promite o schibare in functie cu prima iubita,se pare ca au uitat plimbarile in noapte de la baile felix cu adina de mina…..,ne crezi pe toti prosti sau orbi?

 4. membru palat Răspunde

  adina i geloasa pe iustina,cristi stie ,parerea mea .iustina merita toti baniii ,asa vb lumea

 5. Sabin Răspunde

  Palat esti gelos?o vrei pe Adina si nu poți?femeia nu pune botul .e prea Deșteaptă-te si frumoasa

 6. Om bun Răspunde

  Sasulee tu esti deștept știi tu ce faci! Negrul rămâne negru ! Esti tare si bruneta e tare!

 7. Dinu Răspunde

  Foarte tare bruneta o scandura fara forme .

 8. Dinu Răspunde

  Foarte tare bruneta o scandura fara forme

 9. Om din palat Răspunde

  Sabin ai ceva maro la gura stergete ca pute

 10. Dan Cuca Răspunde

  M am cam saturat de acest personaj si de presupusele lui parasute la care le promite funcții este jenant ,aceste personaje cu o moralitate îndoielnica nu au ce caută in funcții de conducere.

 11. Gica Răspunde

  M am cam saturat de acest personaj si de presupusele lui părăsite la care le promite funcții este jenant ,aceste personaje cu o moralitate îndoielnica nu au ce caută in funcții de conducere.

 12. om prin palat Răspunde

  sabineeeeeeeeee,vorbim de doua femei de moravuri usoare…,dupa tine adina i desteapta??? daca eara asa isi lua un gigolo nu il lua pe sasa,

 13. maciuca Răspunde

  la cate nenorociri sunt in tara asta,vreti sa mai adaugam una:sa nu ai dreptul nici sa mai fu.i daca poti?mari pampalai.daca voi nu mai puteti,trageti pe dreapta sau trageti-o dreapta.

 14. membru palat Răspunde

  va rog sa ma ignorati sunt nebun si nu am tratament compensat, sunt … si sunt frustrat ca am fost abandonat ca un caine fara calduri

 15. membru palat Răspunde

  am scris de pe membru palat , om prin palat, gica, om din palat, dadi,om bun, membru palat asta pentru ca am o personalitate multipla ce naste monstrii, nu mai sunt george filip cand ma regasesc aici, alcolul si portalul sm este singura mea sansa in viata pentru ca in rest nu mai am nimic dar macar am fantezii la palat…ignorati-ma ignorati-ma sau eutanasiati-ma!

 16. george filip Răspunde

  asa este are dreptate membru palat eu sunt singurul care sciu aici da din pacate nici eu nu citesc ce scriu desi am personalitate multipla si sunt bipolar va rog sa imi ignorati persoana incerc sa ma reduc la tacere!

 17. george filip Răspunde

  Ei sunt cuminţi…
  Eu sunt nebun…
  Dar cum Eu sunt ce-am fost mereu –
  Poate că cel cuminte-s Eu –
  Deşi de câte ori le-o spun,
  Eu pentru Ei… sunt tot nebun…

  Dar cum din Ei toţi numai Eu
  Nu sunt ca Ei,
  Am să mă duc
  De voia mea la balamuc –
  Şi fiindcă nu-mi va părea rău,
  Cumintele voi fi tot Eu!… tra la la

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.