Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Dorel Coica mulţumeşte sătmărenilor şi PSD-iştilor. „Ne aşteaptă un an greu din punct de vedere politic”

gheorghe-rentea,-dorel-coica-(4)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, le-a mulțumit sătmărenilor pentru participarea numeroasă la Revelionul organizat în centrul oraşului.

Le mulțumesc extrem de mult sătmărenilor că am fost împreună. Ne-am bucurat, ne-am pupat, ne-am îmbrăţişat şi ne-am simţit foarte bine. Au fost mii de oameni. Vreau să aduc mulţumirile conducerii Primăriei şi Consiliului Local pentru întreaga colaborare pe care am avut-o cu cetăţenii, cu instituţiile publice în 2013”, a spus edilul, astăzi, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, el a ţinut să transmită mulţumiri şi colegilor de partid pentru activitatea de anul trecut,

Vreau să transmit un mesaj şi pe linia politică din partea mea şi a d-lui preşedinte Mircea Govor, tuturor PSD-iştilor, mulţumiri pentru activitate din 2012, 2013. Atât preşedintele Mircea Govor cât şi prim-vicepreşedintele, primarul Dorel Coica, le transmit PSD-iştilor să aibă încredere în noi. Ne aşteaptă un an greu din punct de vedere politic, avem două cicluri foarte importante şi mă bucur că sondajele care s-au făcut la sfârşit de an arată PSD-ul ca şi câştigător la alegerile parlamentare. Eu în mod special voi face apel la sătmăreni să sprijine PSD pentru că în calitatea de primar am nevoie de europarlamentari. PSD-ul este un partid puternic, va rămâne, şi dacă o să avem un comportament bun şi o să avem mulţi europarlamentari avem şansa de prinde funcţii foarte importante în Parlamentul European, mă gândesc la funcţii de vicepreşedinte şi comisar european. Sunt sume de bani care pot veni direct fără să mai treacă prin alte filtre şi prin asta am dori să mergem, luând exemplul Piteştiului sau al municipiului Constanţa”, a mai spus acesta.

11 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Iati tu exemplu din Pitesti si Constanta obositule
    Cap de 2 lei n-ati facut nimic de cand sunteti in fotoliu , rusine sa va fie

  2. COICA mincinosul Răspunde

    USL si COICA = MINCIUNA si HOTIE

  3. Incompatibil Răspunde

    COICA mai bine ar face sa ne spuna cum sta cu incompatibilitatile si CONTRACTELE Casa de Asigurari de Sanatate, Cabinetul lui face miliarde de lei din bani publici in fiecare luna. Oare ce fac organele de ancheta???

  4. Adrian Răspunde

    COICA, HOT MINCINOS CE ESTI NUMAI POZEZI CU FETE SI NE FURI PE FATA. MAI OPRESTE RADIOUL TAU DE CACAT CA DEJA NE PLICTISIM DE ASCULTAT. DAI DEMISIA !!!! MACAR AI FACE CEVA PENTRU ORAS.

  5. sm Răspunde

    Mare pacat ca am votat cu acest mincinos de nimic,nu face ceva bun pt oras numai poze in ziare toata ziua ,promite vrute si nevrute dar interesele lui ascunse sant prioritare la Apaserv le-a mutat pe incultele de Marchis si Rentea dar sa ciupeasca si de acolo ceva .Sper sa scapam de el cat mai repede ,demisia magarule si mincinosule

  6. gigi Răspunde

    RAZVANE SE VEDE FRAUDA LA LEGE

  7. gigi Răspunde

    GOVOR GOVOR GOVOR GOVOR GOVOR GOVOR GOVOR GOVOR GOVOR – IN PUSCARIE PUSCARIE PUSCARIE !!! SA DEA DUMNEZEU DREPTATE ODATA!

  8. aspirina granicereasca Răspunde

    DORUC, satmarenilor nu le trebuie politica ta sau a altora le trebuie administratie in slujba cetateanului , curatenie e.tc se urineaza pe ploiticile tale si a analfanbetului Govorila . Apropo, cum ai putut sa iti alergi consilieri atat de prosti incat sa ajungi sa trebuiasca sa te judeci cu ANI in Dosar 490/35/2013 pe incompatribilitate. Halal Manager!!!!!!

  9. Marius Răspunde

    Dorel, micutule Coica nu mai da date despre colegii tai de la p.s.d., puscarie scrie pe fruntea ta.

  10. vasile Răspunde

    tot veniti cu exemple mai lasati exemplele santeti un zero in fata mutlor oameni ptr ca foarte mult ati mintit si mintiti in continuare

  11. Ataxerxes Răspunde

    Borfasi ordinari si hoti nesatui din PSD: Oricum la puscarie ajungeti…in caz ca nu intervine Dumnezeu si va da infarct sau cancer pentru cst ati furat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.