Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Fostul handbalist Alexandru Dedu în vizită la Satu Mare

alexandru deduPrefectul Eugeniu Avram şi subprefectul Cristian Sasu au primit azi vizita fostului mare handbalist Alexandru Dedu care se află într-o campanie de promovare a handbalului în mai multe judeţe ale ţării. Totodată, cunoscutul handbalist se află şi într-o campanie de promovare a sa, anunţându-şi candidatura la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, alegerile pentru această funcţie fiind programate să aibă loc în data de 27 ianuarie.

Printre proiectele prezentate conducerii Instituţiei Prefectului se numără crearea de centre zonale, nepermanente, în care juniorii susceptibili de a face mare performanţă, pot fi monitorizaţi şi antrenaţi. Fostul handbalist Alexandru Dedu a subliniat că este nevoie de sprijinul autorităţilor locale în finanţarea acestor centre în fiecare euroregiune.

Alături de conducerea Instituţiei Prefectului, la întâlnire a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef. Cu toţii au ţinut să-l felicite pentru iniţiativa de a revigora sportul în rândul copiilor, promiţându-i susţinere în proiectele în care este inclus judeţul Satu Mare şi, nu în ultimul rând, i-au urat succes la alegerile care se vor desfăşura săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.