Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Primarul Dorel Coica vrea modernizarea iluminatului public în toată regiunea Zonei Metropolitane

dorel coicaMiercuri, 22.01.2014, primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel a convocat  o întâlnire cu domnul Beu Dorin – profesor universitar  la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Mircea Săsăran – reprezentantul Philips România şi primarii din judeţ, membrii ai Zonei Metropolitane Satu Mare.

Zona Metropolitană Satu Mare intenţionează să contureze un proiect pentru implementarea sistemului de „iluminat inteligent” la nivelul regiunii.

Obiectivul general este creşterea calităţii vieţii prin implementarea unui sistem de iluminat public extins, modernizat, eficient din punct de vedere energetic şi economic care va avea efecte benefice însemnate pe termen mediu şi lung asupra cetăţenilor .

În următoarea perioadă se vor întocmi documentele necesare finanţării proiectului astfel încât, până la apariţia ghidului solicitantului acestea să fie finalizate.

14 comentarii

 1. sm Răspunde

  O sa vedem mai bine inconpetenta si gargara acestui palavragiu,acesta este un proiect de 2 lei,unde sunt podul,locuintele sociale ,locurile de munca,centura de ocolire
  a orasului,izolarile de locuinte,drumurile etc etc tot ce a promis pt satmareni

 2. x Răspunde

  bai asta….COIca….despre iluminatul public aud de o saptamana. trebuia sa zici odata si gata. treci la treaba! in Carpati 1 si 2 e cel mai prost iluminat public din oras…sa nu mai vb de M17 sau de alte strazi care-s iluminate prost! La munca cu tine grasule

 3. Tauf Norbert Răspunde

  Domnul Primar, lasati iluminatul public, ca dara lumina avem. Ia da-ti un click pe acest link.

  http://www.///

  Nu trebuie sa stiti ungureste sa intelegeti care e problema in poza asta. Chiar nu umblati deloc prin oras, sa vedeti unde sunt probleme mari, adica nu mari… gigante!!!!!

 4. dany77 Răspunde

  Pana la iluminat public,mai bine ti-ai pune firma a carei interese tu le slujesti atat de bine, sa treaca la curatat strazile1Este ora 22.30,acum am venit de la servici,si pe unele strazi din oras se circula execrabil!Dar iarna nu-i ca vara,nu-i asa?

 5. satmarean Răspunde

  Ghinionul nostru este urias ca a fost desemnat ca primar acest COIca care este interesat doar de societatea lui medicala,iar oamenii de la cabinete au fost mutati laApaserv ,Primarie Zona Metropolitana,puncte de unde isi rezolva problemele lui personale,face doar poze prin presa cu tot felul de nimicuri,iar orasul este dezastros,fiind cotat cel mai sarac oras din Ardeal si cel mai murdar,demisia COIca.

 6. guciferus Răspunde

  mai date in pusca mea coica pina cind tot o sa vorbesti fara sa pui ceva? capul tau ala belit poate fi folosit pe post de bec neam saturat de voi

 7. ioan Răspunde

  Primarul asta are doar avioane in cap! Sau cum s-ar zice, de-ale lui Bula! Vai de noi, satmareni!

 8. A.P. Răspunde

  cheltuie bani sa mute primaria,
  daca o muta, pasajul care face trecerea de la dig la centrul nou si care se darama incet nu mai trebuie reparat? asta e ideea cu mutatul?

 9. sasa Răspunde

  Hei, faci ceva din ce ai promis in campanie? Lasa zona metropolitana ca orasul e praf si pulbere din toate punctele de vedere iar gunoaiele ne ingroapa orasul, da tu te ocupi de zona metropolitana…..

 10. Ludovic Răspunde

  Doamna Marcela vice de vice, vai de capul tau, cu clubul tau de ratati , du-te si te culca, nu te mai lauda atat ca esti la inaintare oricum.

 11. Dorel Răspunde

  Bai Costele, Dorele Coica cand ne spui cat comision primesti de la firmele care fac contract cu statul ?

 12. Virgil Răspunde

  Bai Costele, Dorele Coica cand ne spui cat comision primesti de la firmele care fac contract cu statul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Fostul handbalist Alexandru Dedu în vizită la Satu Mare

Prefectul Eugeniu Avram şi subprefectul Cristian Sasu au primit azi vizita fostului mare handbalist Alexandru Dedu care se află într-o...

Închide