Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Hoț din locuințe prins în Bercu Roșu

hot VetisUn tânăr de 22 de ani, din Satu Mare, a sustras mai multe bunuri  joi dintr-o  casă de vacanţă situată în cartierul Bercu Roşu.

Hoțul a pătruns în locuinţă prin  spargerea unui  geam al imobilului cu o piatră, moment în care , sistemul de alarmă cu care era prevăzută casa s-a declanşat. Tânărul a smuls elementele sistemului de alarmă, dar proprietarul a fost înştiinţat imediat întrucât sistemul era  conectat prin wireless. Deţinătorul a pornit spre cabană între timp fiind sesizaţi şi poliţiştii, patrula formată din poliţişti şi jandarmi deplasându-se de urgenţă la faţa locului.

În tot acest timp tânărul a încercat să sustragă bunuri electrice şi produse alimentare .  A fost identificat în apropierea imobilului , bunurile fiind recuperate şi restituite proprietarului.

Norbert K. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă  pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Școala de Arte are tot mai mulți cursanți

Conducerea Şcolii de Arte Satu Mare şi-a prezentat astăzi bilanţul activităţilor derulate în anul 2013, punctând totodată şi planurile instituţiei...

Închide