Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Școala de Arte are tot mai mulți cursanți

scoala de arte (3)Conducerea Şcolii de Arte Satu Mare şi-a prezentat astăzi bilanţul activităţilor derulate în anul 2013, punctând totodată şi planurile instituţiei în 2014.

În anul care a trecut Şcoala de Arte a înregistrat un număr de 664 cursanţi,  cu 7,8% mai mult faţă de cei 616 din 2012, care au obţinut 26 de premii şi a avut 65 de evenimente organizate.

Misiunea Şcolii de Arte este apropierea de comunitate, ridicarea nivelului de cultură şi estetică a populaţiei, astfel încât beneficiarii să fie un număr cât mai mare de persoane din cele mai diverse categorii sociale.

În acest sens obiectivele generale ale instituţiei sunt:

 – descoperirea şi cultivarea aptitudinilor artistice şi asigurarea unei educaţii cultural – artistice de nivel înalt pentru comunitatea judeţului Satu Mare.

 – asigurarea unei bune şi eficiente gestiuni a fondurilor publice şi a patrimoniului public la nivelul instituţiei cu respectarea tuturor legilor şi reglementărilor în vigoare.

 Acţiunile majore ale Şcolii de Arte în 2013 au fost: Concursul naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”, ediţia a III-a, Festival concurs de chitară clasică – Samus GuitArt – ediţia a III-a, Şir de manifestări ocazionate de încheierea anului şcolar 2012-2013, Zilele Şcolii de Arte Satu Mare, Festival – concurs regional de muzică pop-rock „Muzica Inimii Mele” ediţia a VI-a, Caravana culturii (spectacole în 6 localităţi),  acţiuni culturale organizate în parteneriat cu AAPSM, cu alte Şcoli de Arte din ţară, Lions Club Someş.

În anul 2014, Şcoala de Arte îşi propune noi acţiuni cum ar fi:

– Workshop al profesorilor şi cursanţilor de sintetizator – ediţia I

– Simpozionul profesorilor şi specialiştilor de canto – ediţia I-a

– Academia de vară – masterclass pentru tinerii talentaţi în domeniul muzicii pop-rock

– Festival – concurs internaţional de artă fotografică în parteneriat cu Asociaţia Fotografilor Sătmăreni „Prisma”

Investiţii propuse pe anul 2014

– Videoproiector + accesorii

– Aparatură digitală şi accesorii pentru clasa foto-design

– Instalaţii de sunet şi accesorii pentru cursurile şi spectacolele de canto, muzică pop-rock, populară, ansambluri vocal-instrumentale

– Instrumente muzicale – piane electrice, chitare clasice, chitară semi-acustică, staţie bas, staţie chitară

 

 

2 comentarii

  1. Sefu Răspunde

    in poza numa sefi, unul e cica manager general la scoala de arte, celalalt (sa nu se supere PSD) e director la scoala de arte, iar celalalt e directoras la cabinetul lui Stef…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.