Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

Judeţul Satu Mare trimite şase autobasculante cu lamă în judeţele înzăpezite

deszapezirePrefectul Judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a participat în data de 28 ianuarie la videoconferinţele Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă cu Prefecţii, susţinute de către premierul Victor Ponta şi viceprim-ministru Liviu Dragnea, având în vedere emiterea de către ANM a avertizării de tip COD portocaliu şi galben pentru ninsori şi intensificarea viscolului în intervalul 29-30 ianuarie.

 

De menţionat că la nivelul judeţului Satu Mare nu sunt probleme deosebite, iar prefectul Eugeniu Avram a dispus tuturor factorilor cu atribuţii să vegheze continuu la fluidizarea transporturilor pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale de pe raza judeţului, asigurarea cu energie electrică a localităţilor şi informarea operativă a Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă.

Urmarea prognozei meteo, prefectul Eugeniu Avram a solicitat membrilor Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă să rămână pregătiţi să acţioneze în cadrul producerii unor evenimente nedorite, cât şi conducerilor unităţilor administrativ teritoriale să întreprindă măsuri în consecinţă. 

La final, a solicitat vigilenţă maximă din partea tuturor factorilor şi să fie notificat de urgenţă cu orice probleme ce pot afecta desfăşurarea normală a activităţii în judeţul nostru.

Judeţul Satu Mare acordă sprijin judeţelor grav afectate de ninsorile abundente din ultimele zile cu şase autobasculante echipate cu lamă şi răspânditoare de materiale antiderapante şi o maşină multifuncţională UNIMOG cu turbofreză.

Sursa: Prefectura Satu Mare

3 comentarii

  1. marele maestru international Răspunde

    ce inima mare..memorabila poza in care aparea cu masina de spalat oferita unor sarmani copii pe cint tiriac oferea un avion si nu se poza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.