Ultima actualizare: azi, 20:02
Locale

Poziţia Consiliului Judeţean referitoare la mutarea Primăriei. Drept la replică

adrian-stefConducerea Consiliul Judeţean Satu Mare solicită drept la replică cu privire la materialul apărut în urma conferinţei de presă susţinută de primarul municipiului Satu Mare, domnul Dorel Coica, în data de 27 ianuarie 2014 cu privire la eliberarea spaţiilor din incinta Palatului Administrativ.

Consiliul Judeţean nu a solicitat niciodată eliberarea spaţiul ocupat de Primăria municipiul Satu Mare în clădirea Palatului Administrativ.

Prin adresa trimisă de Direcţia Administraţie Publică Locală din cadrul Consiliul Judeţean în data de 9.12.2014 Primăriei municipiului Satu Mare am solicitat ca în conformitate cu prevederile Contractului de colaborare numărul 434/2005, art. 6, alin. 2, 3, existent între Consiliul Judeţean şi Primărie, aceasta din urmă să ne pună la dispoziţie cele două birouri la care s-a angajat prin contractul sus menţionat să le amenajeze pentru Consiliul Judeţean şi Instituţia Prefectului, semnat de reprezentanţii de la acea dată preşedinte Szabo Ştefan şi primar Ilyes Iuliu.  

Am solicitat cele de mai sus întrucât Consiliul Judeţean urma să primească începând cu 1 ianuarie 2014 un număr însemnat de instituţii descentralizate ca urmare a proiectului de lege ce urma să fie adoptat de Parlamentul României în luna decembrie a anului trecut, iar spaţiul disponibil în momentul actual fiind total insuficient pentru desfăşurarea activităţii după preluarea instituţiilor în cauză.

În concluzie nu se pune problema ca mutarea Primăriei să se facă în urma solicitării Consiliului Judeţean ci mai degrabă la iniţiativa personală domnului primar Dorel Coica.

Sursa: Biroul de presă Consiliul Judeţean

8 comentarii

 1. Shrek Răspunde

  Bai frate, primarul acesta cauta nod in papura in orice domeniu..este un tampit!

 2. guciferus Răspunde

  adica aditza iese baiat frumos si cuminte?

 3. Cetatean Răspunde

  Problema e ca circul asta pe noi ne costa 1.000.000 de Ron, adica 10 miliarde lei vechi.

 4. satmarean Răspunde

  Urata replica! Mai bine vorbea de revelionul facut de ostirea sa penelista.

 5. Liberal Răspunde

  Se fac noi angajari la Consiliul Judetean? De aceea au nevoie de extindere?

 6. pisi Răspunde

  Institutiile descentralizate au propriile lor spatii sau sedii, nu au nevoie de altele….dar consiliul a angajat multe fufe care au nevoie se de birouri ca sa se prefaca ca muncesc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.