Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Membrii PDL Satu Mare au participat la cursul „Locul şi rolul liderului într-o organizaţie”

PDL Satu Mare, curs comunicare (1)Organizaţia de Femei a PDL Satu Mare a organizat o primă sesiune a cursului de comunicare „Locul şi rolul liderului într-o organizaţie”.

Seminarul realizat în colaborare cu Institutul de Studii Populare, Centre for European Studies și Fundația Hanns Seidel România, a avut loc sâmbătă, 25 ianuarie, în sala mică a Restaurantului Mioriţa şi au participat peste 60 de membri PDL din judeţul Satu Mare.

Prima ediţie a cursului de comunicare a fost menită să dezvolte abilităţile în comunicare şi leadership a  membrilor de partid şi a preşedinţilor de organizaţii locale din judeţ. Moderatorul dezbaterilor a fost Conf. Univ. Dr. Corneliu Burada, colaborator al ISP şi al Fundaţiei Hans Seidel.

Organizaţia de Femei a PDL Satu Mare va continua seria seminariilor realizate în colaborare cu Institutul de Studii Europene, pe diverse teme de actualitate menite să contribuie la promovarea şi aprofundarea valorilor, ideilor şi practicilor politice populare, a dialogului, transparenţei şi responsabilităţii, a egalităţii şanselor şi solidarităţii între cetăţeni.

2 comentarii

  1. flacara violeta Răspunde

    Felicitari PDL! Iata dovada ca acest partid este unul modern ,cu viziune europeana si democratica!De aceea trebuie ca in jurul PDL sa se formeze o majoritate de CENTRU-DREAPTA care sa scoata tara din CODUL ROSU instituit inca din 2012! Bravo PDL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.