Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Proiectul ”Pieton pe strada copilăriei” a demarat la Grădinița Draga mea

pieton pe strada copilariei (6)Educaţia rutieră, începând cu cele mai mici vârste, este o prioritate pentru poliţiştii sătmăreni. Acesta este şi motivul pentru care Poliţia încurajează orice formă de a transmite copiilor informaţii utile privind circulaţia rutieră.

În spiritul acestei idei, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului  Satu Mare susţine şi se alătură unui proiect privat iniţiat de Caravana Anima, ce presupune organizarea unor spectacole interactive în grădiniţele din municipiul Satu Mare dar şi din alte localităţi ale judeţului, precum şi în şcoli din mediul rural, la clasele primare.

Spectacolul Pieton pe strada copilăriei este susţinut în parteneriat cu Poliţia, prima reprezentaţie având loc  la Grădiniţa Draga Mea din municipiul Satu Mare în data de 23 ianuarie 2014. Peste 100 de copii au învăţat despre regulile de circulaţie, importanţa respectării acestora, rolul poliţistului rutier, prin cântec şi activităţi ludice interactive, dar şi din intervenţiile poliţistului adevărat, prezent la cele două spectacole organizate.

Activitatea a fost primită cu interes şi emoţie de copii, dar şi de educatoarele grădiniţei care au apreciat în mod deosebit calitatea deosebită a spectacolului, cât şi informaţiile transmise pe înţelesul copiilor.

Până în luna martie a acestui an peste 1000 de preşcolari şi şcolari mici vor participa la aceste activităţi de educaţie rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.