Ultima actualizare: azi, 22:25

Publicitate

Sfaturi care te ajută să-ţi transformi viitoarea casă într-un cămin de vis. 12 – Spațiul verde

spatiu verdeCopilul tău și nevoia unui loc de joacă în parcul din apropierea casei.

Când ajungi seara obosit de la serviciu și îți dorești să ai parte de puțină liniște pentru tine pentru a-ți reîncărca bateriile se întâmplă adesea ca fix în acel moment copiii tăi să aibă o poftă să se joace cu tine sau să meargă în parc să se joace cu alți copii.

Iar dacă până în acest moment ai locuit într-un apartament, cel mai probabil că îți aduci aminte de momentele în care ți-ai utilizat și ultimele picături de energie pentru copiii tăi astfel încât aceștia să fie bucuroși și în siguranță.

Ei bine, o casă poate schimba radical modul în care îți petreci serile dacă ai un spațiu special destinat și sigur unde se pot juca copiii tăi… un alt spațiu decât la tine în curte.

Poți avea un loc de joacă care să îți ofere liniștea că aceștia se joacă în siguranță, fără să se afle în pericol, fiind departe de mașini, garaje, trafic și necunoscuți.

Mai mult decât atât, vei putea să îți acorzi timp personal pentru tine, pentru a te relaxa, pentru a te încărca cu energie pozitivă astfel încât să poți să te alături copiilor tăi, când se joacă.

În plus spațiul verde pe care îl vei avea la dispoziție îți va oferi o stare de spirit mult mai bună pentru că atunci când vei privi pe geam nu vei mai vedea blocuri peste blocuri…

Vei putea să vezi flori, să inspiri un aer mult mai proaspăt și să te bucuri de curcubeul de culori care se află în preajma casei tale!

Vei avea unde să te relaxezi și pe timp de vară iar, în timpul iernii, te vei putea bucura de spațiul necesar pentru a putea construi, alături de copii, un om de zăpadă cât mai autentic.

Dacă ai deja un cățeluș sau plănuiești să îți cumperi unul, te vei putea juca alături de el iar acesta va avea spațiul necesar astfel încât să se simtă în libertate și nu îl vei mai ține ”înghesuit” într-un apartament.

Poți, de asemenea, să îți amenajezi o mică terasă unde să găzduiești petrecerile tale preferate, fără să te mai îngrijorezi că se va face un dezastru în toată casa după ce vor pleca invitații.

Avantajele unor astfel de spații sunt nelimitate. Ele chiar îți dau voie să dai viață viziunii tale și să îți pui în valoare creativitatea astfel încât să îți poți numi casa… ”acasă”.

Cristian Budău Boloban
www.davilasconstruct.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.