Ultima actualizare: azi, 00:07
Locale

Taximetriștii vor anunța problemele din trafic direct primarului

dorel coica, taximetristiPrimarul municipiului Satu Mare dr. Coica Costel Dorel împreună cu reprezentanţi ai Serviciului de Administrare a Domeniului Public (A.D.P.) şi ai Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale (D.I.T.L.) s-au întâlnit sâmbătă, 25.01.2014, cu reprezentanţii societăţilor care prestează servicii de taximetrie pe raza municipiului Satu Mare.

Întâlnirea a avut drept scop stabilirea unei colaborări între firmele de taximetrie şi reprezentanţii Administraţiei Publice Locale pentru informarea continuă a autorităţilor privind problemele apărute în trafic.

S-au discutat probleme legate de amenajarea parcărilor de taxi precum şi de controlul mai exigent al autorizaţiilor eliberate.

Edilul şef a dat numărul de telefon reprezentanţilor taximetriştilor cu scopul ca aceştia să-l sesizeze ori de câte ori va fi nevoie privind dificultăţile apărute în trafic.

Orice sesizare poate fi făcută la numerele de telefon: 0261-807556, 0261-807557.

4 comentarii

  1. andy Răspunde

    ce se intimpla daca domnul taxi estse obraznic nu da prioritate se baga nesimtit vorbeste vulgar sau pune in pericol circulatia la cine se raporteaza la fmi????

  2. x Răspunde

    Coica mult s-a gandit sa apeleze la nesimtiti? e penibil rau omul asta! cere ajutor de la cei care ingreuneaza traficul. e inadmisibil asa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.