Ultima actualizare: azi, 17:02
Locale

185 de amenzi în valoare de 14.000 lei aplicate într-o zi

agent-politia-rutiera-cascheta-pÎn cadrul acţiunilor desfăşurate în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, polițiștii sătmăreni au  aplicat ieri, 185 sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.000  ron, au fost sancţionaţi 50 de şoferi pentru nerespectarea regimului legal de viteză , 65 conducători auto care nu au avut cuplată centura de siguranţă  şi au fost reţinute 3 permise de conducere.

Doi şoferi au rămas fără permis de conducere după ce au depăşit viteza legal admisă cu peste 50 km/h pe sectorul de drum pe care au fost depistaţi, respectiv:

 Tudor B. , de 25 de ani, din Timişoara a condus autoturismul marca Peugeot pe raza localităţii decebal cu viteza de 103 km/h;

Alwinus S., de 51 de ani, cetăţean străin , a condus autoturismul marca BMW în localitatea Botiz cu viteza de 114 km/h.

Un alt conducător auto s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentară pe DN 19 , fiind surprins de poliţiştii rutieri care i-au reţinut permisul de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cinci bihoreni au furat arbuștii din fața unui hipermarket din Satu Mare

Cinci tineri bihoreni sunt cercetaţi de poliţişti pentru furtul unor arbori ornamentali,  tinerii cu  vârste cuprinse între 23 şi 34...

Închide