Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

Cinci bihoreni au furat arbuștii din fața unui hipermarket din Satu Mare

arbustiCinci tineri bihoreni sunt cercetaţi de poliţişti pentru furtul unor arbori ornamentali,  tinerii cu  vârste cuprinse între 23 şi 34 de ani au fost prinşi de poliţiştii din Ardud .

Un sătmărean a sesizat poliţiştii, ieri în jurul orei 20.30, că a observat cinci persoane de sex masculin care au sustras din faţa parcării unui hipermarket mai mulţi arbuşti ornamentali pe care i-au pus într-un autoturism cu care  s-au deplasat în direcţia bulevardului Lucian Blaga din municipiu.

Poliţiştii au intrat imediat în acţiune, astfel că suspecţii au fost prinşi la scurt timp de poliţiştii rutieri din Ardud, care au instituit filtre, ocazie cu care au reuşit depistarea tinerilor. După oprirea în trafic, în urma controlului efectuat s-a stabilit identitatea persoanelor aflate în autoturism , iar în portbagajul maşinii s-au găsit 29 arbori ornamentali cărora tinerii nu le-au putut dovedi provenienţa. La momentul opririi în trafic la volanul autoturismului se afla Iosif H., de 23 de ani, iar pasageri în autoturism erau Ludovic H. , de 34 de ani, Adam H. , de 30 de ani, Csaba H. , de 28 de ani şi Attila Z. , de 30de ani. Tinerii se deplasau în direcţia Cluj Napoca, unde  intenţionau valorificarea arborilor ornamentali, numai că planurile le-au fost dejucate de poliţişti.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii au extins cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.