Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

UPDATE: Bolnavul psihic a fost internat, după ce şi-a bătut fiul

bolnav psihic

UPDATE: Bărbatul bolnav psihic a fost internat, după ce Poliţia a intervenit din nou la domiciliul acestuia. De data aceasta, familia bolnavului a sunat la 112 după ce l-a bătut pe unul dintre fii. Bărbatul a fost ridicat şi transportat la Spital, acum fiind luată decizia de a-l interna pentru tratament.

Familia unui bărbat cu probleme psihice din Satu Mare reclamă că acesta nu este internat la secţia de psihiatrie deşi are grave probleme, a vrut să se sinucidă, chiar să arunce în aer apartamentul în care locuieşte.

Ultimele probleme au avut loc chiar astăzi. Sătmăreanul Dumitru Chereji, de pe str. Ganea a sunat la 112 și a reclamat că familia vrea să îi dea foc. Acesta este cunoscut deja polițiștilor și personalului medical, fiind cu grave probleme psihice, ce a pus de mai multe ori pe drum autoritățile.

La fața locului s-a deplasat o echipă de poliţişti, care a chemat salvarea când a aflat despre ce este vorba. Bolnavul a devenit recalcitrant și violent atât cu polițiștii cât și cu asistenții de pe ambulanță.

Bolnavul, care beneficiază de pensie, fiind în evidențe cu probleme psihice, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, de unde a fost trimis la secţia de Psihiatrie, însă i s-a refuzat internarea.

În foaia de consultații, medicii au trecut faptul că pacientul este „cunoscut secţiei, în prezent liniştit, cooperant, nu se reţine pe secţia de acuţi”.

Diagnosticul pus este „tulburare mixtă de personalitate”, şi se recomandă continuarea tratamentului. Problemele apar deoarece acesta refuză să-şi ia medicamentele.

Familia bolnavului, formată din trei membri, este foarte îngrijorată deoarece acesta a trecut prin mai multe tentative de sinucidere, a băut vopsea, s-a spânzurat, a încercat să dea foc locuinţei, a fost implicat în câteva scandaluri. Aparţinătorii se tem ca acesta să nu arunce în aer locuința și sunt revoltați că nu este internat şi ţinut sub tratament. Au fost la spital cu pacientul de mai multe ori, i s-au administrat medicamente, după care a fost lăsat liber.

Practic, aparținătorii nu mai știu ce să facă.

3 comentarii

  1. asdasd Răspunde

    Tin sa va informez ca tocmai a fost ridicat de politie, chiar acum dupa publicarea articolului. Oricum e a n-spea ora cand e saltat de politie, dar oarecum mereu ajunge acasa… doamne feri sa arunce blocul in aer….

  2. Katy Katt Răspunde

    da le spaga so o sal interneze altfel nu merge aici

  3. Katy Katt Răspunde

    din pacate daca nu le dai nu ti l ia rusine , nu sunteti singurii din oras care se confrunta cu asa ceva din pacate indiferenta domina in domeniul sanatatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Semne identitare, la Muzeul Judeţean

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, împreună cu colegii din Cluj, a deschis astăzi la Muzeul...

Închide