Ultima actualizare: azi, 15:17

Sport

CSM Satu Mare pierde meciul cu ICIM Arad, cu scorul de 69-90

CSM Satu Mare-ICIM Arad (7)CSM  Satu Mare  a pierdut astăzi disputa cu ICIM Arad, meciul contând pentru etapa a 25-a în liga naţională  de baschet feminin.

Antrenorul Petru Eleş a început partida cu primul 5 de bază Orosz, Laza, Wampler, Jones şi Cutaş, care au pornit în joc foarte optimiste, astfel că primul coş care a deschis scorul meciului, a fost marcat de Laza.

Deşi fetele noastre au început bine, arădencele au preluat conducerea şi nu au mai cedat până la terminarea primului sfert cu scorul de 16-25.

ICIM Arad şi-a arătat valoarea ca şi lider de campionat, conducând şi sfertul doi, astfel că la pauză tabela  a arătat scorul 32-55, diferenţa fiind de 23 de puncte faţă de CSM.

Sfertul trei este deschis de Andrea Orosz , dar dominat de oaspetele nostru,  repriza încheindu-se cu 47-75.

Deşi în ultima parte a meciului,  Peter Eleş a introdus  în joc şi junioarele Alexandra Moldoveanu şi Andra Nestea,  reuşind echipa să conducă sfertul patru cu 22-15, meciul se încheie, CSM-ul fiind declarat învins de ICIM Arad cu scorul de 69-90. Marcatoarele ICIM ARAD au fost: Adela Mercea, Jence Ann Rhoades, Diana Moraru, Donica Ayana Cosby, Monika Boriga Brosovszky, Laura Broomfield, Luminiţa Manta, Monica Engelman, Alina Crăciun.

După meci antrenorul echipei CSM Satu Mare a felicitat echipa lui cât şi echipa ICIM Arad pentru prestaţia acestora.

Am jucat mai bine decât cu Galaţiul dar procentajele foarte bune ale acestui meci a făcut diferenţa. Aradul a demonstrat de ce este cea mai bună din camionat şi de ce este o pretendentă serioasă la titlu”, a declarat Petru Eleş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.