Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmărenii preferă în acest an litoralul din Turcia, Grecia sau Bulgaria

insula thassosAgențiile de turism din Satu Mare și Cluj Napoca oferă sătmărenilor vacanțe cu reduceri la înscrierea timpurie „Early Booking”, destinațiile preferate pentru această vară fiind litoralul din Turcia, Grecia sau Bulgaria.

Sătmărenii își rezervă deja locuri pentru concediul care și-l doresc,  profitând de reducerile pe care le oferă agențiile de turism. Pentru înscrierea din timp la un sejur, pot beneficia de reduceri între 15-40% la oferta „Early Booking”. Destinațiile cele mai cerute de sătmăreni sunt în Turcia, Grecia, Bulgaria și litoralul românesc, dar se solicită și cele exotice precum în Republica Dominicană, Cuba sau Mexic.

Ofertele agențiilor de turism includ bilet de avion dus-întors , transfer de pe aeroport, asistență turistică pe durata excursiei și masa în funcție de hotelul și oferta aleasă.

Pentru o excursie all inclusive  în Turcia și Grecia,  prețul pornește de la 690 euro de cuplu, cu plecare din aeroportul Cluj. De asemenea, pentru cei care doresc să meargă cu autocarul din Satu Mare în Paralia Katerini (Grecia), oferta pentru un pachet de 7-10 nopți este de 140 de euro pe persoană, cazare în vilă de trei stele și transport.

Deși litoralul românesc nu se cere așa de mult, ofertele sunt disponibile la Eforie Nord, pentru cinci nopți all inclusive în hotel de trei stele prețul începe de la 740 lei/persoană. În stațiunea Mamaia, pentru cinci nopți all inclusiv la hotel de patru stele, prețul începe de la 1.500 lei/persoană.

Majoritatea sătmărenilor preferă litoralul din Bulgaria pentru că acolo condițiile sunt mai bune și tarifele mai avantajoase”, a afirmat directorul agenției Lup, Orlando Oșan.

În această agenție se pot găsi oferte pentru Bulgaria, la Nisipurile de Aur, la prețul de 38 de euro/persoană /noapte,  cu varianta de ultra all inclusive.

Pentru turiștii care își asigură transportul cu mașina proprie, pachetele propuse de  agenția TUI Travel Central și Eurolines, sunt în Bibione (Italia), la prețul de 100 de euro/persoană pe cazare. Totodată, există pachete pentru familie cu prețuri variate, începând de la 2.000 lei/familie.

Sătmărenii apelează și la agențiile de turism din alte orașe, cererea din partea lor fiind pe destinațiile din Grecia, Spania și Italia (Rimini). Pachetele includ transport cu avionul din Cluj Napoca, cazare în vile sau hoteluri cu demi-pensiune sau all inclusive. Pentru astfel de destinații tarifele încep de la 350 euro/sejur/persoană cu taxele de aeroport incluse.

Sătmărenii apelează și la agențiile din Cluj, avem cerințe și pe pachetele gen City-break, pachete de week-end, transportul cu avionul fiind inclus”, a declarat Gina Costinaș, administrator Jolie Voyage din Cluj Napoca.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.