Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Distracție și veselie la Carnavalul Fitness de la PrimaGYM (FOTO)

Carnaval Fitness primaGYM (229)Carnavalul Fitness de la PrimaGYM a adus o atmosferă încărcată de distracție și veselie.

Costumele și măștile au fost atracția zilei, în ”pas” de aerobic, bokwa, deepwork sau spinracing și spinning. Sala de fitness a fost umplută de clienții amatori de concursuri skanderberg, flotări, împins la piept și rezistență. Lebăda neagră, prințese, albinuțe, pușcăriași, bucătari, Charlie Chaplin, stewardeze, Nebunul de la Curtea Regelui, pirați, soldați, gangsteri, pistolari, femeia hippie sau africană, florărese, țigănci, buburuze și alte măști au participat la distracția carnavalului PrimaGYM.

Încă de la prima oră de sport, dedicată celor mici, a început atmosfera de carnaval. Copiii au venit la ora de aerobic costumați în prințese, bubureze, sau cu măști, distracția fiind garantată pentru ei.

Sala mare de la PrimaGym s-a transformat într-o scenă asaltată de costume la ora de deepWORK și Zumba party. Distracția a fost întreținută de toți instructorii PrimaGYM care au animat atmosfera, iar muzica live a fost asigurată de DJ Joco. Carnavalul Fitness s-a încheiat cu tombolă și un Party Carnaval cu echipa mascată de la PrimaGYM.

Toți clienții care au avut măști au intrat gratuit și au participat la tombolă, premiile fiind câte două abonamente grup sau fitness de o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.