Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Aprecieri pentru Centrul Social de Zi pentru Vârstnici din Negrești-Oaș

Centru-Social-pentru-varstnici-(4)Un consultant german, Ingrun Baron, de la Serviciul de Experți Seniori din Germania (SES) s-a aflat în ultimele săptămâni la Negrești-Oaș pentru a oferi consultanță primăriei în ceea ce privește îmbunătățirea nivelului de trai al vârstnicilor și implicarea acestora în problemele comunității.

Primarul Aurelia Fedorca i-a prezentat, vineri, consultantului german Centrul Social de Zi pentru Vârstnici, finalizat anul trecut, unde au avut ocazia să socializeze cu un grup de 20 de pensionari, viitori beneficiari ai Centrului.

Oaspetele a declarat că a venit cu emoții la Negrești-Oaș, pentru că nu știa la ce să se aștepte, însă a rămas impresionată de ceea ce a găsit.

Acesta a afirmat că a fost impresionată de Negrești-Oaș și de împrejurimi, de căldura oamenilor de aici și a promis că se va întoarce pe aceste locuri.

”Am găsit un grup special aici și extrem de călduros. Am creat legături de prietenie și am găsit o mare deschidere pentru îmbunătățirea nivelului de trai al vârstnicilor”, a declarat Ingrun Baron, care a apreciat în mod deosebit investiția realizată la Centrul pentru Vârstnici.

După prezentarea centrului au avut loc discuții cu vârstnicii prezenți, care și-au exprimat aprecierea pentru modul în care primarul Aurelia Fedorca gestionează problemele care îi privesc.

Primarul Aurelia Fedorca a spus ca vrea un oraș viu, în care fiecare categoria socială să se simtă bine, dovadă fiind Târgul Mărțișorului Tradițional,  la care au fost implicați tinerii, și centrul pentru Vârstnici dedicate vârstinicilor.

În final, doamnele prezente la centru au primit buchete cu flori de primăvară și o gustare, cozonaci și plăcinte.

 Sursa: Primăria Negrești Oaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.