Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Două meciuri dificile pentru echipa de baschet feminin CSM Satu Mare

Florin Muresan, Andreea Orosz, Peter Eles (4)Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare va avea două meciuri dificile acasă în această săptămână, cu CSM Târgoviște și CS Phoenix Galați.

În conferința de presă care a avut loc azi la sala L.P.S susținută de președintele Florin Mureșan, antrenorul Petru Eleș si căpitanul echipei Andrea Orosz, s-a discutat despre meciul de miercuri cu CSM Târgoviște,  principala candidată la titlu. Se anunță un meci cu dificultate și cu șanse minime de câștig. Petru Eleș tot ce își propune pentru mâine este un meci de calitate și bine pregătit din punct de vedere al aspectelor tactice.

Meciul de sâmbătă cu CS Phoenix Galați, susțin aceștia, este un meci important și decisiv care în proporție de 99% poate duce echipa la calificare în play off.

Căpitanul  echipei, Andrea Orosz, precizează faptul că vor intra în joc cu capul sus, sub nici o formă gata înfrânte de CSM Târgoviște.

Ambele meciuri vor avea loc la sala LPS, miercuri, 19 februarie, ora 17, cu CSM Târgoviște și sâmbătă, 22 februarie, CS Phoenix Galați, la ora 18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.