Ultima actualizare: azi, 20:32
Locale

Emailul deputatului Kereskenyi a fost spart. Plângeri la DIICOT și Parchet

Kereskenyi GaborAdresa de email a deputatului UDMR Kereskenyi Gabor a fost spartă, anumiți „băieți veseli” trimiţând mai multe emailuri cu caracter xenofob în numele său.

Deputatul a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a fost sesizat de mai multe persoane că au primit emailuri de pe adresa sa de Camera Deputaţilor pe care n-a folosit-o de şase luni.

Emailurile conţineau mesaje xenofobe şi cu caracter discriminatoriu şi au ajuns la mai multe persoane dar şi unor instituţii publice precum Prefectura Satu Mare, Aeroportul, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Biblioteca Judeţeană, dar şi unor reprezentanţi mass media sau consilieri locali din Oradea.

“Am făcut sesizări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi DIICOT pentru că acest autor necunoscut a săvârşit infracţiunile de fals informatic şi fals privind identitatea, reglementate de noul cod penal”, a afirmat deputatul.

Din primele informaţii reiese că mesajele au fost trimise de pe un site public din Cehia.

Deputatul a spus că nu bănuiește cine s-ar afla în spatele acestei acţiuni doar că este posibil să fie nişte „băieţi veseli”, care trebuie să fie traşi la răspundere pentru faptele lor.

7 comentarii

 1. gaboru local Răspunde

  au gasit ceva poze cu baietei in mailul lui gabor sau de ce vine DIICOT-ul?!

 2. gaboru local Răspunde

  cum adica?? gabor defapt nu era cu ungaria mare? nu mergea el cu Gabor Vona la Dorolt sa ne explice cum va desfinta statul roman? asta nu e extremist?!

 3. marcel Răspunde

  Nu la Dorolt, la Porumbesti erau impreuna cei trei, Vona, Kereskenyi si primarul local… . Ca-n vremurile bune, la Budapesta. Mail-urile trimise de baietii veseli sigur erau in draft, gata pregatite de micul deputat extremist pentru Noul Trianon, cand va sa vina.

 4. marcel Răspunde

  Apropo de baietei, Kereskenyi sa despartit de Ors? Amicul din butoiul cu apa?

 5. Baba Novac Răspunde

  da, marcele s-a despartit de Ors, iar acuma ii baga lui Babasan din spate :)))))))))))))))

 6. marcel Răspunde

  Si eu care credeam ca el e partea pasiva…, la cat de parsiv e uneori 🙂

 7. Sergiu Răspunde

  Babasan si Micul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
70% din PPDD şi toate organizaţiile PNG-CD au trecut la PMP Satu Mare

Circa 70% din membrii PPDD Satu Mare și cele șase organizații ale PNG-CD au trecut la Partidul Mișcarea Populară Satu...

Închide