Ultima actualizare: azi, 21:39

Locale

Gala Promat la Tășnad

Promat (2)Sâmbătă, 7 februarie, la Tăşnad, a avut loc Gala PROMAT, un eveniment deosebit la care au participat: europarlamentarul Ovidiu Silaghi, prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor.

Cristian Moldovan, managerul firmei Promat, şi-a început discursul prin binecunoscuta fabulă „Greierele şi Furnica”, după care a dorit şă mulţumească tuturor invitaţilor pentru prezenţă şi pentru buna colaborare pe care o au cu firma pe care o conduce.

Agricultura va însemna, de acum, o bătălie pentru o eficienţă mai mare, pentru utilizare mai bună a forţei de muncă. Trebuie să depăşim această fază a agriculturii de subzistenţă care este caracteristică pentru o mare parte din mediul rural din România şi să trecem la agricultura performantă.

Cred că putem spune că Promat e partenerul nostru, al administrației publice locale, în sprijinirea fermierilor. Sprijinirea agriculturii este una din prioritățile noastre. Consiliul Județean a trecut de la vorbe la fapte odată cu semnarea contractelor de asociere cu Grupurile de Acțiune Locală, un instrument eficient, pentru că este mai puțin birocratic și ține cont exact de nevoile zonei” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

Dintre multele problemele existente în agricultură la nivelul judeţului Satu Mare, o bună parte  se pot rezolva prin finanţare conform programului naţional de dezvoltare rurală PNDR, prin accesarea de fonduri europene.

Ne-am dori să beneficiem de experiența dumneavoastră în acest domeniu și vă rog să rămâneți în continuare partenerul nostru, așteptând propuneri și proiecte concrete pe care să le derulăm împreună. În semn de respect şi consideraţie pentru toate aceste eforturi, vă transmit la acest moment aniversar cele mai calde urări de sănătate, prosperitate, împliniri profesionale şi personale dintre cele mai frumoase” a declarat eroparlamentarul sătmărean, Ovidiu Silaghi.

Promat (1)

Promat Comimpex a fost înfiinţată în anul 1998, având ca obiect de activitate,  la data înfiinţării comerţul cu piese de schimb pentru maşini agricole, debutând cu 2 angajaţi şi un capital social de 200 lei, astăzi ajungând să aibă 29 angajaţi şi un capital social de 104.400 lei.

Începând cu anul 2000 societatea şi-a lărgit sfera de activitate în domeniul agricol, considerând că se află într-o zonă de activitate în care există competiţie, prin comercializarea inputurilor pentru agricultură şi anume desfacerea de îngrăşăminte chimice, seminţe de porumb floarea soarelui, rapiţă, grâu; pesticide-erbicide, fungicide, insecticide, acaricide, fertilizanţi foliari şi regulatori de creştere, tratament sămânţă, adjuvanţi, insecticide de uz veterinar şi domeniu public, urmărind să realizeze o structură organizaţională bine compartimentată care să faciliteze o bună colaborare cu clienţi săi, pentru a putea duce la îmbunătăţirea acestei activităţi cu scopul creşterii bunăstării producătorilor agricoli care vor folosi aceste produse, deoarece succesul propriu nu se poate realiza decât dacă şi clienţii săi au succes. „Cheia succesului nostru constă în abordarea cu seriozitate şi profesionalism a tuturor operaţiunilor desfăşurate, în omogenitatea şi profesionalismul echipei.

Încercăm să subordonăm întregii noastre activităţi obiective clare: – calitate deosebită la preţuri mici  prin produse şi servicii diversificate şi prompte.

Partenerii Promat de renume sunt: SYNGENTA AGRO, DuPONT, BASF, AECTRA AGROCHEMICALS, MAKHTESHIM, BAYER ,MONSANTO, PIONEER

Deţinem un portofoliu important de clienţi şi producători agricoli cu care ne mândrim, iar cu mulţi dintre aceștia dezvoltăm relaţii mai bine de 10 ani.

Pentru a consolida poziţia fermă pe piaţa a societăţii, a relaţiilor cu partenerii, pentru ridicarea standardelor calitative a serviciilor oferite către aceştia, s-a implementat sistemul de management integrat de calitate şi mediu după standardele SR EN ISO 9001 :2008.şi SR EN ISO 14001:2005.

”Toate aceste performanţe enumerate mai sus fac din PROMAT  un important partener în domeniu, un partener serios pentru dumneavoastră, încercând să fim atenţi cu problemele şi nevoile clienţilor noştri iar misiunea noastră este să vă îndeplinim obiectivele şi suntem convinşi că oferta noastră se va înscrie în opţiunile de marketing ale firmei dumneavoastră” . a mai declarat managerul firmei Cristian Moldovan.

Sursa: Consiliul Judetean Satu Mare

38 comentarii

 1. Gala Promat ? Răspunde

  Gala Promat ?
  Am vrut sa stiu mai multe….dar nu am gasit nimic in plus !
  Asta se cheama ,
  1.-publicitate pentru un particular (simpatizant politic al…?)
  2.-campanie electorala !
  3.- poza de grup si aparitie iar pe …

 2. sponsor Răspunde

  Fac apel la vreun sponsor, cumparati-i lui Stef alta cravata!

  • fermier Răspunde

   Aceasta firma a falimentat multi fermieri corecti. Rusinos lucru. Acum acesti stabi participa la gala? Poi da ,ca matu trebuie umplut,dar este umplut cu venin ,multi fermieri si-au pierdut agoniseala ….cu ajutorul acestei firme! Totusi cand te premiaza stef, sasu si avram nu ma mira nimica!

 3. Shrek Răspunde

  Uitati-va dragilor cum presedintele Stef foloseste Consiliul Judetean pentru al promova pe cumnatul Ovidiu Silaghi! Rusine Stef Adrian!

 4. un truditor Răspunde

  despre cei pe care ia falimentat domnul patron nu spune nimic curat monopol de stat isi bate jok de societatile agricole cum vreau muschii lui veddeti cum arata curtea unei socetati agricole falimentata de acest parvenit si curtea firmei promat adistrus multe firme agricole iar el sa inbogatit din munca amaritilor

 5. azotatii Răspunde

  partenerii de renume sunt cei care au introdus organismele modificate genetic in romania si care distrug solul!
  dar desigur ca sunt mai importante comisioanele de moment decat viitorul agriculturii pentru Romania!

 6. satmarean Răspunde

  Abia astept sa scapam de acesti mascarici! Acest fost ministru a putut lega 2 fraze? Este un incult,dar si un agramat! Rusine ca ajung astfel de gunoaie sa se joace cu viitorul copiilor nostrii!Despre Karate-kid -stef-ce sa mai zic…nimic,este un zero!

  • profesor Răspunde

   Domnule sătmărean, nu vorbi de funie în casa…analfabetului.
   Pui virgulă înaintea lui “dar” și închei apoteotic cu “viitorul copiilor noștrii” Nostri cu doi de i?
   Copiii dumitale ar fi mult mai fericiți dacă ar scăpa de un tată atât de rău, de prost și de incult.
   Și te rog să nu mai postezi sub pseudonimul de ” sătmărean” pentru că-i jignești pe toți sătmărenii care au facut, totuși, o școală adevărată!

   • demon Răspunde

    ce treaba aveti cu ortografia.-MESAJUL SA INTELES CLAR DIN PARTEA @satmarean SI ATAT, din pacate e adevarat ce spune .

   • satmarean Răspunde

    Profesore, nu asta-i hiba in tara asta ,ca nu am pus eu virgula unde vrei tu! Dar daca esti atat de destept, dai lui sisi sau stef (de govor nu mai zic),o dictare si apoi anunta-ne si pe noi prostimea.O.K? Pana una alta sugi tu p..a de usl-ist fraier sau hot!

    • profesor Răspunde

     Sincer, m-as fi mirat eu să dai un răspuns măcar de un cinci! Dar nu ești tu de vină, ci profesorul tău de română care te-a trecut clasa și nu te-a lăsat sa-ti desavarsesti destinul de cioban la oi sau muncitor necalificat!

   • virgula Răspunde

    Dragă profesore, înainte de “dar” se pune virgulă !

    • profesor Răspunde

     Ce idiot! Auzi, virgulă înainte de ”dar”!
     Există o singură excepție în acest sens și anume atunci când ”dar” este adversativ.
     Uite, ți-am dat o lecție gratuită de gramatică.
     Te bagi în chestii de care habar n-ai!

 7. profet Răspunde

  Îți spun eu care-i treaba cu “ortografia”: un om care scrie cu greșeli gramaticale este un PROST. Să nu fii in stare nici măcar sa scrii corect in limba ta, este lipsă de respect față de propria ta identitate.
  De tine, demonule, nu mă mir că sari, doar și tu ești din aceeași categorie: scrii “sa” în loc de ” s-a”. Este revoltător că niște analfabeți, acesta este cuvântul, încearcă să ne manipuleze!

  • Norick Răspunde

   Nu știu “care treaba” e’ mai “revoltător”: a scrie cu greșeli ortografice , sau să folosești mai multe nickname (pentru Tine pseudonime)…:-)

   • profesor Răspunde

    Uite că vine primăvara și gândacul norick scoate capul din gunoi. Pentru că ești un imbecil fără speranță, cum să pricepi tu cât de important este ca un om să aibă măcar atâta școală, ca să scrie corect!
    Stai tu norick, că te prind eu la examenul de corigenta!

    • Norick Răspunde

     Auzi tu pofesor lui pește:poate am avut mult mai mult vacanță,cât ai umblat tu la școală.Numai țăranii se laudă și se mândresc când rareori vin la oraș.Și tu te amețești pe asfalt ?? P.S.: nu cumva să te prind eu pe la containerele de la Florisal…:-)

  • satmarean Răspunde

   Nu stiu ce e mai revoltator, sa uiti o cratima sau sa zici “zona napolitana” in loc de “metropolitana”, adica sa nu cunosti sensul unor cuvinte simple din limba romana. 😉 ghici din cine am citat

   • profesor Răspunde

    Nu-mi place ca-ti zici sătmărean, dar imi place ca ești sincer și spui că nu știi nimic despre cratimă.
    Oare ce cauți tu între litere, de ce nu te ocupi de oi sau de cultivarea castraveților!
    Esti doar un bou, rătăcit intr-un corp uman…

    • satmarean Răspunde

     Si pentru ca nu ai ghicit din ce clasic in viata e citatul iti spun eu: un presedinte de consiliu judetean. Si pentru ca nu ai imaginatie, iti mai spun si ca pseudonimul “satmarean” il folosesc multi satmareni 😉

     • profesor

      Ai dreptate, pentru tine, “sătmărean”, e doar un pseudonim. Măcar recunoști că nu ești un sătmărean adevărat! M-am mai liniștit!
      Era jenant să fii unul de-ai noștri!

 8. profesor Răspunde

  Norick să știi că ai dreptate si exista doua variante care să confirme faptul că ai stat foarte mult la școală:
  1. Ai rămas repetent de 10 ori și, după cum scrii, cred că asta e varianta corectă
  2. Ești angajat de 30 de ani ca femeie de servici la o școală
  Vreau să te mai informez că m-am născut intr-un mare oraș dar tu cred că locuiesti undeva prin soli ori pe la groapa de gunoi.
  Trist e că orice ai scrie, dovedește că nu esti decât un BIET ANALFABET! Nimic nu-ti trădează mai bine prostia, decât scrisul!

  • Norick Răspunde

   Profesor,eu numai o singură variantă am..:-) : ești un profesor șomer de la școala invalizilor și acuma te bucuri,că ai reușit să furi internet de la un vecin…:-))))P.S. țăranul tot țăran rămâne…

   • profesor Răspunde

    Dacă țăranii din România au ajuns la un anume nivel de civilitate, atunci sunt mândru că sunt român!
    Nu este o rușine să fii țăran. Rușinos este să nu fii în stare să te exprimi corect și articulat si râde lumea de cât de imbecil și rău pot să fii!
    Rămâi în noaptea ta, norick. Pentru tine nu se va mai face niciodată dimineață!

 9. Shakespeare Răspunde

  Norick ăsta este conștiința vie a prostiei umane. Nu credeam că în orasul meu natal viețuiesc astfel de specimene reduse mintal. E jalnic. Și în inconștiența sa, se mai și dă in stambă pe portal. Ca să vadă toată lumea cat e de tâmpit!

 10. Razvan Răspunde

  Marș mă Norick la pubela!

 11. Norick Răspunde

  Începe războiul stelelor…scuze țăranilor..:-))))

 12. Razvan Răspunde

  Atâta poți?

  • Norick Răspunde

   Copile, folosești mai multe nickname și ai o singură adresă de IP. Ești foarte amator…bucură-te în continuare de oportunitățile internetului..:)))

 13. profesor Răspunde

  Trebuie să-ti spun ca mama mea nu mai trăiește, și m-as bucura dacă aș afla că mama ta este în viață…

  • Norick Răspunde

   1:0 pentru mine :-))

   • scarba Răspunde

    Saraca ta mama, daca ar fi stiut ce dobitoc o sa ajungi, poate lua niste masuri in timp util dar nu-i nimic, selectia naturala isi va spune cuvantul, mai devreme sau mai tarziu! Karma este o curva, vorba americanilor!

 14. profesor Răspunde

  Ești un nazist mizerabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.