Ultima actualizare: azi, 22:07
Locale

Încă un tânăr teribilist la volan. Poliţiştii au tras şase focuri de armă pentru prinderea lui

politiaÎncă un tânăr teribilist la volan. În cursul acestei seri poliţiştii rutieri negreşteni au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire pe raza localităţii Negreşti Oaş ,conducătorului unui autoturism BMW .

Şoferul, un tânăr de 19 ani, nu a oprit la semnal, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea sa. Acesta a ieşit din aria vizuală a poliţiştilor , dar pentru foarte scurt timp întrucât autoturismul a fost depistat. Oamenii legii văzând că şoferul intenţionează să se sustragă controlului, după efectuarea somaţiei, au tras în plan vertical 6 focuri de armă, dar tânărul deşi a fugit, nu a reuşit să scape de vigilenţa poliţiştilor . La interval de câteva minute a fost prins de poliţiştii de ordine publică care erau şi ei angrenaţi în depistarea şi identificarea tânărului.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii rutieri au stabilit că Cosmin B., nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Pe durata evenimentului, tânărul era singur în autoturism, iar la momentul identificării nu prezenta urme de leziuni.

A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și condus la Spitalul Negreşti Oaş pentru recoltarea probelor biologice.

Cercetările continuă în cauză, tânărul fiind cercetat pentru conducere fără permis.

Sursa: Poliția Satu Mare

3 comentarii

  1. cristi35 Răspunde

    Bateti-l pe nenorocitu cu bastonu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.