Ultima actualizare: azi, 13:55
Locale

Liga Tinerelor Social-Democrate a fost constituită la Satu Mare

ltsd satu mareLa sediul Partidului Social Democrat a avut loc şedinţa de constituire a Ligii Tinerelor Social Democrate (LTSD) din judeţul Satu Mare. În cadrul acestei şedinţe de constituire s-au ales în prezenţa a peste 123 de tinere social-democrate, Preşedintele LTSD Satu Mare, Secretarul Executiv, Vicepreşedinţii, precum şi membrii Consiliului LTSD Satu Mare.

În urma voturilor liber exprimate s-a constituit următoarea structura de conducere a LTSD Satu Mare: Preşedinte – Cristina Ilieş, secretar executiv – Pop Adela Carmen, Vicepreşedinţi – Bianca Biro, Narcisa Gardoş, Toma Daniela, Crăsnean Bianca, Câmpian Raluca, Laura Ulici, Ciocan Bianca, Vasile Mihaela, Alexandra Băbţan, Onaca Roxana, Dobraş Irina,Tigler Maria şi Pintea Danusia.

La eveniment au mai participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret, Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei, Paula Mare, preşedintele organizaţiei Municipale de Femei, Manuela Rogoz, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret, Ionuţ Bujor.

“Sunt încântat să văd că astăzi la Satu Mare se înfiinţează la nivel de tineret, Liga Tinerelor Social-Democrate. Spun acest lucru deoarece prin această Ligă se doreşte asigurarea unei apropieri şi deschiderea faţă de importanţa implicării şi emancipării femeii în politică. Ţin să-i felicit pe cei doi preşedinţi de la tineret, Raul Băbţan şi Ionuţ Bujor pentru munca depusă de când au fost aleşi lideri ai organizaţiilor de tineret de la judeţ, respectiv municipiu”, a declarat Mircea Govor, preşedintele PSD Satu Mare.

“Doresc să vă mulţumesc tuturor tinerelor prezente la eveniment, pentru încrederea şi votul acordat astăzi. Pentru mine este o mare onoare să fac parte din cel mai mare şi prestigios partid politic din România. În calitate de preşedinte a LTSD Satu Mare, vreau să vă asigur că voi fi un punct de legătură între tinerele social democrate şi ceilalţi membri ai partidului nostru”, a precizat Cristina Ilieş, preşedintele LTSD Satu Mare.

“Împreună cu colegii mei din conducerea Organizaţiei Judeţene a TSD am dorit, ca această Ligă să fie o platformă de pregătire şi lansare a viitoarelor personalităţi feminine, atât publice cât şi politice, oferind un cadru adecvat de dezbatere şi de organizare a unor acţiuni, tinerelor social-democrate, simpatizantelor PSD, dar şi a tinerelor neîncadrate politic până la acest moment”, a mai adăugat Raul Băbţan, preşedintele TSD Satu Mare. 

La sfârşitul lucrărilor de constituire a noului birou de conducere a LTSD Satu Mare, preşedinţii de la tineret Raul Băbţan şi Ionuţ Bujor, împreună cu preşedintele Mircea Govor le-au felicitat şi le-au dat câte un mărţişor, transmiţându-le în acelaşi timp tuturor domnişoarelor şi doamnelor prezente la acest eveniment să aibă parte de o primăvară însorită.

Sursa: TSD Satu Mare 

40 comentarii

 1. x Răspunde

  niste gunoaie!!!

 2. Cine? Răspunde

  Sub atenta tutela a partidului comunist din romania…sub egida “la politica inainte la munca inapoi”…toti sa fim ca motanel toti sa fim un Coi”ca” el…

 3. Daniel Răspunde

  In tot acest timp in Baia Mare au venit Zgonea, presedintele cam deputatilor, ministrul fondurilor UE si ministrul Educatiei, si ala primarul e din UNPR, si face investitii acolo, noi cu tot PSD-ul nu baga Bucurestiul in seama Satmarul nostru. Vai de noi, ferice de aia care ne conduc, ca banii si asa vin pe card lunar, fara sa faca nimic.

 4. Adi Cozma Răspunde

  Daniele, Daniele… Degeaba Baia Mare, pentru ca ei nu sunt atat de bine organizati! Au castigat doar un proiect, cel cu Aeroportul in rest pauza! Asa ca te rog frumos nu tot te afirma in stilul tau caracteristic. La Satu Mare se munceste la reconsolidarea partidului si presedintele munceste la atragerea de fonduri si bani pentru judetul Satu Mare, in timp ce Stef sta pe la Austria, Germania si nu stiu ce stari sa promoveze, ce? Adica nimica.. Stefaneala, Stefaneala…banii satmarenilor ii dai de pomana, pe curve si bautura, ca asa ii felul tau de om fara cultura!

 5. Lorand Răspunde

  Tot timpul nu imi place sa ma arunc in declaratii, dar sincer observ ca presedintele tinerilor Raul Babtan este un lider de succes pentru organizatia asta a tinerilor din PSD. Trebuie sal felicit deoarece nu ma asteptam de la el sa se miste atat de bine, sa stranga atata lume in jurul lui. Sincere felicitari!

  • iani Răspunde

   chiar rgetos de servil si umil, fara caracter comentatorule , opinia mea la care am dreptul conform constitutiei, sau statutulm acestei organizatii de Tineret psd este superior ? [poate reusiti sa impuneti politica de partid inaintea Constitutiei si-mi taiati dreptul la opinie

  • ural Răspunde

   Doamne Isuse, nu pot să cred că un individ subliminal ca Babtan ăsta, poate convinge pe cineva.
   Cei care-l cunosc mai bine, povestesc inclusiv despre scandalurile pe care le are cu nevastă-sa, ca să nu mai vorbim de cât a supt de la Valer Marian, pe când era favoritul acestuia. Raul, poate ne povestești ceva, până nu apucă alții!

 6. ioana Răspunde

  Ma bucur sa vad atata implicare! Daca fiecare tanara din liga nou constituita va face ceva pentru oamenii din jurul ei atunci toti vom avea de castigat! Felicitari conducerii pentru initiativa!

  • iani Răspunde

   oamenii din jurul lui la care sa faca bine clar in politica PSD sunt familia si acolitii nu poporul, astia sunt priviti ca slugi , vorba tatucului, MAI DRAGA!!!!!!!IOANA

 7. soimul patriei Răspunde

  Vai de voi, vlastare comuniste !!!! Sunteti prospaturile din bordelul psd-ist!!!! PARASUTELOR!!!!!

 8. x Răspunde

  comunisti imputiti!!!! in campaniile electorale am sa va scuip cand o sa va prind pe strada. psd-isti imputiti!

 9. iani Răspunde

  UTECISTII de azi COMUNISTII de maine….

 10. raulitto Răspunde

  Propun titlul de PROSTUL ANULUI pentru Raul Babtan!
  Un fost prieten. Știi tu Raul, care!!!!

 11. But Razvan Răspunde

  Totul despre praf in ochi in articolul acesta si cativa fitilisti, un presedinte de tineret foarte arogant de langa care pleaca lumea

 12. Xyz Răspunde

  Cred ca voi astia sunteti niste frustrati si invidiosi pentru reusitele lui Raul.. Cam asta sunteti! Nu vad ce treaba aveti voi daca el se cearta sau totul e lapte si miere in casnicia lui, aa..da probabil dormiti mai linistiti noaptea, sau ce? Ca nu prea imi dau seama! Omul a pornit de jos, a muncit s-a ajunga unde a ajuns… Pe cand voi? Ar fi mai bn sa va vedeti de viata voastra nu sa stati sa o comentati pe a altora… Sau probabil va preocupa mai mult viata lui Raul decat a voastra!!!!

  • haul babta Răspunde

   Marele politician de la Babta, este imaginea perfectă a imposturii politice.
   Este ingrozitor să ne gândim că ingalatul ăsta ar putea să ne determine intr-o zi, destinul!
   Vă rog să-i dați o dictare de clasa a doua și o să vedeți cu cine avem de-a face!
   Raulito, de ce te iubea așa de tare Valer Marian? Doar ai fost redactorul lui șef!

  • valer m Răspunde

   Da, reușita de a linge!

 13. Dvl Răspunde

  Raul tin sa te felicit pentru intreaga munca pe care ai depuso. Ai alcatuit o echipa super, iar asta se poate realiza doar prin munca multa! Nu lasa invidiosii si frustratii sa te afecteze, tu Iti cunosti adevarata valoare si asta e cel mai important!

 14. b.a Răspunde

  felicitari pentru domnu Raul Babtan si pt noua presedinta a Ligii Tinerelor Social Democrate domnisoara Cristina Ilies.Consider ca vor alcatui o echipa extraordinara si vor aduce multi tineri in acest partit.Sunt niste oameni extraordinari si vor sustine tineretul social democrat, sunt convinsa de asta.

 15. traian Răspunde

  Macar unii fac ceva, nu ca Bujorel care se bazează doar pe nepotism si influente din partea lui Coi.ca

 16. Raul Presedintele Tuturor Răspunde

  Baiiii deci gata cu comentariile urate la adresa mea si a partidului, ciocu mic ca deocamdata eu sunt presedinte, care mai comenteaza il torn, pardon il spun la sefu si o sa vedeti ce tare sunt eu dupa aceea ! pentru ca pe mine ma crede deoarece eu sunt cel mai destept si inteligent (am si o fata de baiat bland) , si nu trebuie decat sa plang putin in fata la sefu si sa arat cu degetu pe voi astia cu comentariile si astfel va rezolv eu pe toti ca doar eu sunt cel mai destept si daca voi continua asa incet incet in 20 de ani o sa raman singur in Satu Mare, singur cu valer marian fostul meu sef.

 17. fbr Răspunde

  Romanii isi duc crucea pentru ca,de obicei, se caca de sus pe tot ce fac bine unii dintre semenii lor!N-au respect pentru cel care are initiativa si face altceva decat ei!N-au respect fata de cel care vrea,poate si face ceva!!!Romanii, in mediocritatea lor, nu fac altceva decat sa conteste, sa jigneasca sa arunce cu noroi!!!Unii vorbesc despre comunism si comunisti, dar habar n-au ce-a fost comunismul!!Defapt ei,toti, habar n-au nici ce-i democratia!!! Si ce-i cel mai dureros e ca unii considera dusman,pe cel de langa el, doar pentru simplul fapt ca in anumite momente,in anumite circumstante,acel cineva(poate cu unele defecte, poate cu unele stangacii)are realizari mai mari decat propria lor persoana.Cand aceste lucruri se intampla,pe termen scurt sau lung,pierde toata lumea!!!

 18. fbr Răspunde

  pe unii ii macina rau invidia!

  • rbf Răspunde

   @fbr Iată, discursul unui agramat submediocru! Te și sperii, numai dacă te gândești că astfel de imbecili ne conduc!
   Oare chiar așa jos a ajuns țara aceasta? Vai de mama noastră, că-i plină țara asta de govori și babtani!

 19. satmarean Răspunde

  Ce pregatire profesionala are acest domn Babtan?

  • Bogdan Răspunde

   Am fost coleg de generală cu el. Nu cred că vreți să-i vedeți notele. Parcă e ceva rudenie cu govor, neamuri din zona giorocuta – babta si retur, ceva de genul!
   Intelectual, este o catastrofă!

 20. ghita Răspunde

  Lasă-ma domnule, că eu sunt vecin cu el! Ce de scandaluri am auzit, ferească Dumnezeu, eu nu știu ce baiuri au, dar astia fac circ tot timpul.
  Raul nu-i băiat rău, e respectuos, dar cred că nu are ce căuta in funcții politice, îmi pare rău, dar eu sunt sincer!

 21. gradi Răspunde

  urmatoarea liga o vor face la gradinitele de copii, grozava realizare!

 22. f.m Răspunde

  Felicitări pentru Raul Babtan dar si Cristinei Ilies pentru realizările lor si pentru faptul ca au format o echipa mare,puternică si dornica de cat mai multe schimbări in bine!țineți-o tot asa!

 23. Fanica Răspunde

  Este greu sa accepti munca altora cand isi dau silința sa miste lucrurile pentru tineti iar unii sunt doar niste frustrați care nu vor sa recunoască adevarata valoare a celor implicați in binele tinerilor! Felicitări si mult succes Cristina Ilies!

 24. psdist Răspunde

  Mai cu viață, mai postacilor! Textele voastre lingușitoare sunt foarte proaste. Bolovanul ăla de Babtan are nevoie de fraze muuult mai convingătoare. Nu sunteți decât o sleahta de nenorociți, o grădină zoologica falimentara!

 25. cocojumbo Răspunde

  Upsss..am uitat sa le scriem de bine la muzicantul catalin; la nasu Supu;la marele director Virjilone (alt lingau al lui Valer Marian) shi marele avocat But Razvan Ghita. Da fratilor se poate una ca aceasta?

 26. valerianus Răspunde

  Toți lingăii lui Valer, virjilio, raulito si alti ticaolosi, sunt mari șefi acuma în PSD. După căderea lui govor, ei vor fi primii care se vor lepăda de el. Atenție mare, că nu mai e mult!

 27. mitică Răspunde

  Voi postaci din lumea intreaga hai sa ii aducem jigniri si prejudicii de imagine la unu, altul. Ca doar atata stim; viata altora ca pe a noastra nu o vedem, deoarece nu avem ce vedea in ea.

 28. fanica Răspunde

  Dacă stim ca nu suntem în stare de a fi lideri, măcar avem bunul simț să nu ne băgăm în față.
  Dar cand vedem că un no name ca Raul Babtan este lider, că doar știm cu toții cât îl ajută capul, atunci chiar că ne revoltam!

 29. cocojumbo Răspunde

  Ce înseamnă cand nu esti no name? Trafic de tigari ca Adi Cozma? Pe filiera Halmeu – SM! Gigi Riscau – sofer de meserie? La PSD cine era bun lider? Razvan But cate este plin de datorii la colegele de partid? se pare ca voi sunteti colegii lui de partid care nu va ajunge partea cu ciolanul si va rupe in doua invidia!

 30. prolider Răspunde

  Sa nu fii no name înseamnă să fii un tânăr de succes cu o școală adevărata, nu goldis și alte făcături, să fii respectat pentru ceea ce esti cu adevărat pentru ceea ce stii să faci, iar atunci cand vorbești, să fii strălucitor, coerent și cu idei atractive.
  Seamănă cel descris mai sus, cu babtan al vostru? Chiar că aștept un răspuns si dacă mă convingeți, mă înscriu în PSD, chiar astăzi!

 31. reteta Răspunde

  Care ai treabă cu Razvan Buth? Si despre ce datorii vorbești că are la nu știu ce colege de partid? Ai dovezi sau numai arunci cu noroi, mă postac nenorocit!
  Știi cum îi spunem lui Raul al tău? Covor – Govor!!!!

 32. But Razvan Gheorghe Răspunde

  Felicitari domnului presedinte Babtan Raul si tuturor celor din conducerea LTSD Satu Mare!! TSD Satu Mare, este o organizatie puternica, bine inchegata si datorita efortului, a muncii de partid din partea colegilor, in special a celor din conducere organizatiei, va obtine cele mai bune rezultate in anul electoral 2014.

  Cat priveste comentariile de pe portal, publicate in numele meu, apreciez ca sunt neavenite si tendentioase si invit persoanele care se ocupa de asemenea gesturi sa se abtina pe viitor. Conduita mea nu imi permite sa jignesc un coleg de partid, mai mult sprijin si sustin orice activitate politica a organizatiei TSD Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Laura Bota: Partidul lui Tăriceanu va fi unul de ”ciolănari”

Laura Bota a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, că adevărata opoziție este cea fără PNL, majoritatea liberalilor nu și-au...

Închide