Ultima actualizare: ieri, 21:22
Locale

Judeţul Satu Mare este reprezentat la Târgul de Turism Internaţional “Utazás” din Budapesta

targ-turism-2Judeţul Satu Mare este din nou prezent la un Târg de Turism. De această dată delegaţia sătmăreană este la Budapesta la târgul de turism ce se desfăşoară în perioada 27 februarie – 2 martie la Hungexpo Budapesta.

La deschiderea oficială ce a avut loc joi, 27 februarie 2014 a participat şi preşedintele  Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef care s-a întâlnit cu Simion Giurcă,  reprezentant ANT, Şef birou de informare şi promovare turistică Viena şi coordonator spaţiu Ungaria. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a oferit detalii despre judeţul Satu Mare şi i-a invitat pe vizitatori să ne viziteze la noi acasă.

Târgul Internaţional de Turism de la Budapesta “Utazás” a ajuns deja la cea de a 37-a ediţie, fiind un târg destinat atât specialiştilor cât şi publicului larg. În anii precedenţi numărul de vizitatori a ajuns până la 40.000. Anul acesta vor fi prezenţi circa 500 de expozanţi din 30 de ţări.

Standul amenajat de România este de 150 mp, Judeţul Satu Mare fiind Regiunea parteneră. La stand se vor putea servi produse culinare tradiţionale, vin şi ţuică sătmărene şi vor putea fi consultate materialele informative, mape, broşuri, hărţi cu destinaţii din judeţul Satu Mare.

Se vor face demonstrații de olărit de către meșterul olar din Vama, Isvánfi Géza, iar programul artistic va fi asigurat de Maria Petca Poptean, acompaniată de către Petrică Zele şi Răzvan Roşu.  Programul artistic cuprinde şi prezentarea ”Jocului miresei” precum și a ”Jocului colacilor”.

Cu ocazia zilei de 1 martie se vor oferi vizitatorilor mărțișoare tradiționale româneşti.

Participarea la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de dezvoltare turistică a judeţului, implementată şi finanţată de Consiliul Judeţean.

Sursa: Consiliul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Liga Tinerelor Social-Democrate a fost constituită la Satu Mare

La sediul Partidului Social Democrat a avut loc şedinţa de constituire a Ligii Tinerelor Social Democrate (LTSD) din judeţul Satu Mare....

Închide