Ultima actualizare: azi, 17:17
Sport

Olimpia Satu Mare a învins echipa Sântandrei cu 1-0

Olimpia Satu Mare-Metalul Resita (5)Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă dimineață ultimul meci de pregătire din mini cantonamentul de la Salonta.

Formația sătmăreană a întâlnit echipa din Liga a IV-a, Sântandrei, pe care a învins-o cu scorul de 1-0. Partida s-a disputat tot pe teren artificial.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik s-au descurcat foarte bine în această partidă, aceștia au avut numeroase ocazii în prima parte a jocului, însă scorul la pauză a rămas 0-0.

Partea a doua a jocului a fost dominată tot de sătmăreni, iar în minutul 71, Dragoș ajutat de centrarea lui Lemac,  a înscris golul victoriei. Multe avantaje pentru Olimpia, însă cel mai bun de pe teren a fost portarul echipei Sântandrei care nu a mai lăsat balonul să intre în poartă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Miron – Kinczel, Mureșan, Sabău, Toca, Lemac, Rus, Roghină, Dragoș, Prodan, Faur. Au mai intrat Șuta, Roatiș, Lucaci și Gavrilescu. Restul jucătorilor au făcut antrenament.

Jucătorii formației noastre se întorc acasă în această după masă, iar duminică și luni vor avea liber.

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    1-0 cam putin baieti cu o echipa din liga Iv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
Fotbaliștii Olimpiei Satu Mare intră în al doilea stagiu de pregătire la Salonta

Fotbaliştii echipei Olimpia Satu Mare vor pleca miercuri dimineaţă spre Salonta, acolo unde va avea loc ce de-al doilea stagiu...

Închide