Ultima actualizare: azi, 13:05
Locale

Salon VIP la secția Ginecologie a Spitalului Județean

salon vip ginecologieÎn cursul zilei de azi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, la secţia Ginecologie, a fost inaugurat  în prezenţa conducerii SJU, manager Erica Venemozer, director medical dr. Paula Mare, director economic Mircea Pal, director îngrijiri Gabriela Opriş,  a medicului şef, dr. Varodi Viorica, a personalului secţiei,  a reprezentanţilor firmei Schlemmer România,  un salon care va oferi condiţii hoteliere deosebite pacientelor care vor fi îngrijite în acest spaţiu.

Salonul are două paturi,  aer condiționat, cuptor cu microunde, televizor, frigider, cabina de duş şi este izolat fonic. Este al doilea salon de acest tip din cadrul secţiei de Ginecologie, ambele amenajate cu ajutorul unui sponsor generos, societatea comercială Schlemmer România.  
Pe aceasta cale conducerile Consiliului Judeţean Satu Mare, a SJU Satu Mare, mulţumesc călduros conducerii societăţii Schlemmer România şi cu această ocazie adresează o invitaţie tuturor celor care doresc să sprijine schimbarea sistemului sanitar sătmărean, astfel încât să devenim un model de bună practică la nivel naţional.

 

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

9 comentarii

 1. Gabriela Răspunde

  Frumos si multe felicitari sponsorilor!! Si la sectia de nasteri, pentru mamici s-au amenajat mai multe saloane de acest gen, in decursul anilor. Nu prea se stie insa faptul ca o mamica trebuie sa scoata 50 lei pe zi pentru a beneficia de aceste saloane. Si esti nevoita sa apelezi la aceste saloane deoarece conditii celorlalte sunt oribile, la fel si personal te trateaza diferntiat.

 2. om simplu Răspunde

  eu probabil ca si alti concetateni un singur lucru nu inteleg de ce dracu trebuie sa se cheltuie bani aiurea si chiar spatiu pentru amenajarea de saloane de genul acesta la care vor avea acces doar pilele si cunostiintele mai marilor judetului …. este aberant cand in acel spatiu s-ar putea amenaja un salon normal iar din banii cu care se fac conditii VIP sa se amenajeze alte saloane care arata in ulimul hal

 3. vlad Răspunde

  pe d-na manager Erica Venemozer de unde l-au cules, nu inseamna ca daca esti economist poti si sa conduci si o institutie, toate institutiile din romania sunt in faliment din cauza ca menegeri sunt numiti politic si nu au experienta.

 4. pacient Răspunde

  Noroc cu sponsorii, pentru ca avem o conducere la Consiliul Judetean care nu e capabila sa faca rost de bani, sa se amenajeze niste saloane macar decente pt toti bolnavii.Celelalte saloane sunt oribile!!!!!!!Mergeti la orice spital de stat din Ungaria si veti vedea ce conditii de “VIP” sint acolo, in absolut toate saloanele.

 5. Pop Ioan Răspunde

  Cind treci granita de la Csengersima spre Petea,intineresti cel putin 50 de ani….

 6. laslo Răspunde

  Mai ales cind ajungi in Porcsalma…multa culoare…

 7. suflet trist Răspunde

  buna ziua.e trist ca la unele clinici gen Gynoprax cu medici cica profesionisti-cu experiente platesti o gramada de bani/au taxe mari si cand ai orice prblema-ai avea nevoie de ajutorul lor:sarcina grea/sangerari etc..tot la Spitalul nostru judetean ajungi!! 🙁 intreb eu asta..ca de ce??? 🙁

 8. copilas Răspunde

  Buna.de ce sunt asa multe sarcini pierdute in ziua de azi?de ce nu dau maxima seriozitate doctorii ginecologi/colaborari cu alti medici specialisti care ar putea ajuta pt o sarcina cat mai usoara si reusita??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.